Bir yasak daha!

Kocaeli 01.08.2021 - 10:50, Güncelleme: 01.08.2021 - 10:50
 

Bir yasak daha!

Bir yasak daha!

Kocaeli’nde bağ ve bahçe temizliği sonucunda oluşan çöplerin yakılması yasaklandı. Büyük bir felakete sebep olan orman yangınlarının ardından Kocaeli’nde ormanlık alanlara girişler yasaklanmıştı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, alınan bir yasak kararını daha açıkladı. Kocaeli’nde bağ ve bahçe temizliği sonucunda oluşan çöplerin yakılması yasaklandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Yavuz, “İlimizde bahçe ve ev eklentilerinde ot, çalı ve çırpıların yakılması sonucu iki yangın çıkmıştır. Bu nedenle bağ ve bahçe temizliği sonucunda oluşan çöplerin yakılması yasaklanmıştır. Hep beraber bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Sizler güveniyoruz” diye belirtti. İl genelinde, hava sıcaklıklarının artması ve yangın riski nedeniyle ormanlık alanlara girilmesi, ateş yakılması ve havai fişek atılması ikinci bir emre kadar yasaklanmıştı.
Bir yasak daha!

Kocaeli’nde bağ ve bahçe temizliği sonucunda oluşan çöplerin yakılması yasaklandı. Büyük bir felakete sebep olan orman yangınlarının ardından Kocaeli’nde ormanlık alanlara girişler yasaklanmıştı. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, alınan bir yasak kararını daha açıkladı. Kocaeli’nde bağ ve bahçe temizliği sonucunda oluşan çöplerin yakılması yasaklandı.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Yavuz, “İlimizde bahçe ve ev eklentilerinde ot, çalı ve çırpıların yakılması sonucu iki yangın çıkmıştır. Bu nedenle bağ ve bahçe temizliği sonucunda oluşan çöplerin yakılması yasaklanmıştır. Hep beraber bu zor günlerin üstesinden geleceğiz. Sizler güveniyoruz” diye belirtti. İl genelinde, hava sıcaklıklarının artması ve yangın riski nedeniyle ormanlık alanlara girilmesi, ateş yakılması ve havai fişek atılması ikinci bir emre kadar yasaklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.