“Biraz insaflı olun!”

Gebze 24.01.2021 - 11:15, Güncelleme: 24.01.2021 - 11:21
 

“Biraz insaflı olun!”

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, koronavirüs pandemisi nedeni ile kapalı olan esnafa belediye ve eğlence vergisi kesilmesine çok sert tepki gösterdi. Beşiroğlu, “Bir yıl olmuş kapalı bu işletmeler, neyin belediye vergisi, neyin eğlence vergisi? Biraz insaflı olun” dedi.

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, bir yıldır kapalı olan esnafa belediye ve eğlence vergisi kesilmesine çok sert tepki gösterdi. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile kapatılan esnaflara belediye ve eğlence vergisi kesilmesini doğru bulmadığını dile getiren Başkan Beşiroğlu, Gebze Belediyesi’ne ve belediyenin meclis üyelerine seslendi. Dükkanı kapatılan esnafların başka işlerde çalıştığını ad söyleyen Başkan Beşiroğlu sosyal medya hesabından tepki gösterdi. KAPISINI ÇALACAK ESNAF BULAMAYACAKSINIZ Beşiroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze Belediyesi esnafın canını almaya, bu memlekette esnaf bırakmamaya kararlı. Kapalı işletmelerimize eğlence vergisi, belediye vergisi ödemeye devam ediyoruz. Allah rızası için bir yıl olmuş kapalı bu işletmeler, neyin belediye vergisi, neyin eğlence vergisi? Biraz insaflı olun. Birçoğumuz başka işlerde çalışıyoruz hayatımızı idame ettirebilmek için. Dükkanın önüne üç beş kasa sebze-meyve koyup çoluk çocuğun rızkını kazanmak, evine ekmek götürebilmek için mücadele eden bu esnafa bile ceza yazıyorsunuz. Meclis üyeleri hiç mi sorgulamazlar? Kapısını çalacak, selam verebilecek esnaf bulamayacaksınız bir gün.”
Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, koronavirüs pandemisi nedeni ile kapalı olan esnafa belediye ve eğlence vergisi kesilmesine çok sert tepki gösterdi. Beşiroğlu, “Bir yıl olmuş kapalı bu işletmeler, neyin belediye vergisi, neyin eğlence vergisi? Biraz insaflı olun” dedi.

Gebze Kahveciler Çaycılar Bilardo İnternet Cafeler Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Barış Beşiroğlu, bir yıldır kapalı olan esnafa belediye ve eğlence vergisi kesilmesine çok sert tepki gösterdi. İçişleri Bakanlığı’nın yayınladığı genelge ile kapatılan esnaflara belediye ve eğlence vergisi kesilmesini doğru bulmadığını dile getiren Başkan Beşiroğlu, Gebze Belediyesi’ne ve belediyenin meclis üyelerine seslendi. Dükkanı kapatılan esnafların başka işlerde çalıştığını ad söyleyen Başkan Beşiroğlu sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

KAPISINI ÇALACAK ESNAF BULAMAYACAKSINIZ

Beşiroğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Gebze Belediyesi esnafın canını almaya, bu memlekette esnaf bırakmamaya kararlı. Kapalı işletmelerimize eğlence vergisi, belediye vergisi ödemeye devam ediyoruz. Allah rızası için bir yıl olmuş kapalı bu işletmeler, neyin belediye vergisi, neyin eğlence vergisi? Biraz insaflı olun. Birçoğumuz başka işlerde çalışıyoruz hayatımızı idame ettirebilmek için. Dükkanın önüne üç beş kasa sebze-meyve koyup çoluk çocuğun rızkını kazanmak, evine ekmek götürebilmek için mücadele eden bu esnafa bile ceza yazıyorsunuz. Meclis üyeleri hiç mi sorgulamazlar? Kapısını çalacak, selam verebilecek esnaf bulamayacaksınız bir gün.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.