19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR!

Spor 19.10.2021 - 09:39, Güncelleme: 19.10.2021 - 12:39
 

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR!

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz, Redoks Darıca Gençlerbirliği sekizinci hafta için evinde konuk ettiği İzmir ekibi lider Kuşadasıspor karşısında yakaladığı fırsatları geri çevirmedi ve sahasında 2-0 galip gelerek bu sezon ilk defa 3 puan ile tanışmış oldu.

YORUM HABER: ÜMİT YILDIRIM ŞİFRE İSTEK VE MÜCADELE Sahada galip gelmek için teori ve pratikte birçok seçenek mevcuttur. Böyle bakıldığında karar vermek bir yana düşünülmesi oldukça zahmetli gelebilir fakat kısa ve net bir yanıt verilmesi gerekiyorsa herkes kazanmak için oynar. Şimdi ne aynı şeyleri yazmaya ne de okutmaya ihtiyaç var. Sarı yeşilliler genç ve dinamik bir kadroya sahip sadece bu cümle bile bambaşka hedefler konulmasına yeterli. Sezon boyunca yaşanan dalgalı performansın iki sebebi var birincisi tecrübe, oyun ritminin sağlanması için tecrübe çok önemli fakat her şey değildir. Asıl değerli olan ekibin kendine olan güvenini sezon boyunca koruması daha doğru bir ifade ile koruyabilmesidir. Redoks Darıca Gençlerbirliği kadrosunda yeni dahil olan isimleri ve dinamik bir oyuncu grubu var üstelik kısa bir süre önce teknik direktör değişikliği yaşadılar tüm bu faktörler alt alta yazıldığınca aslında gayet iyi gidiyorlar ve çok daha iyi olacaklar yeter ki biraz sabır gösterilsin sezon sonu şampiyonluk uzak bir ihtimal değil, olmayacak.  
TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden temsilcimiz, Redoks Darıca Gençlerbirliği sekizinci hafta için evinde konuk ettiği İzmir ekibi lider Kuşadasıspor karşısında yakaladığı fırsatları geri çevirmedi ve sahasında 2-0 galip gelerek bu sezon ilk defa 3 puan ile tanışmış oldu.

YORUM HABER: ÜMİT YILDIRIM

ŞİFRE İSTEK VE MÜCADELE

Sahada galip gelmek için teori ve pratikte birçok seçenek mevcuttur. Böyle bakıldığında karar vermek bir yana düşünülmesi oldukça zahmetli gelebilir fakat kısa ve net bir yanıt verilmesi gerekiyorsa herkes kazanmak için oynar. Şimdi ne aynı şeyleri yazmaya ne de okutmaya ihtiyaç var. Sarı yeşilliler genç ve dinamik bir kadroya sahip sadece bu cümle bile bambaşka hedefler konulmasına yeterli. Sezon boyunca yaşanan dalgalı performansın iki sebebi var birincisi tecrübe, oyun ritminin sağlanması için tecrübe çok önemli fakat her şey değildir. Asıl değerli olan ekibin kendine olan güvenini sezon boyunca koruması daha doğru bir ifade ile koruyabilmesidir. Redoks Darıca Gençlerbirliği kadrosunda yeni dahil olan isimleri ve dinamik bir oyuncu grubu var üstelik kısa bir süre önce teknik direktör değişikliği yaşadılar tüm bu faktörler alt alta yazıldığınca aslında gayet iyi gidiyorlar ve çok daha iyi olacaklar yeter ki biraz sabır gösterilsin sezon sonu şampiyonluk uzak bir ihtimal değil, olmayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.