Bıyık hafta sonu ne yaptı?

Darıca 19.08.2019 - 09:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık hafta sonu ne yaptı?

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıcalıların sorun ve taleplerini dinleyerek hafta sonunu Darıcalı vatandaşlarına ayırdı. Bıyık, “Tüm gücümüzü Darıca için canla başla harcamaya, dertlerinizle dertlenmeye daima hazırız” dedi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Bıyık, vatandaşların isteklerini dinledi. Darıcalılara mevcut projeler hakkında bilgi veren Bıyık, Darıca’nın Darıcalıların istediği gibi bir ilçe olacağını dile getirdi. Hafta sonu mesaisine AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu’na sürpriz yaparak başlayan Başkan Bıyık, “AK Gençliğin Darıca’da ki öncüsü, AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanımız Cengizhan Ramazanoğlu’nu doğum günü sebebiyle iş yerinde ziyaret ederek yeni yaşını kutladık. Rabbim ailesiyle birlikte hayırlı mutlu ve uzun ömürler nasip etsin inşallah” diyerek Başkan Ramazanoğlu’nun doğum gününü kutladı. BIYIK HAZIR BULUNDU Başkan Bıyık doğum günü kutlamasının ardından AK Parti Sırasöğütler Mahalle Teşkilatı’na misafir oldu. Bıyık, “Uyumlu, sistemli ve prensipli, sorunları çözme noktasında kararlılık ortaya koyacak ve bir de davamızın Darıca’daki temsilini aldığımız noktadan üst seviyeye taşımak gibi bir misyon üstlendik. Teşkilat yapımızın köklü olması 31 Mart’taki başarımızın ana kriteridir” diye konuştu. Daha sonra Gebze Bölgesi’nde etkili olan kuvvetli sağanağın yol açabileceği tehlikelere karşı yetkilileri teyakkuza geçiren Başkan Bıyık bizzat yetkililerle birlikte oluşabilecek en ufak probleme karşı hazır bulundu. ANINDA MÜDEHALEDE BULUNDUK Yerinde incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, “Marmara Bölgemizde genel olarak etkili olan yoğun yağış sebebiyle kritik noktaları ziyaret ederek anında müdahalede bulunduk. Tüm ekiplerimizle teyakkuzdayız ve vatandaşlarımızın şikayetlerine anında müdahale ettik. .Rabbim büyük felaketlerden korusun inşallah” açıklamasında bulundu. DARICA İÇİN CANLA BAŞLA Hafta sonu mesaisine Darıcalı vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olarak devam eden Başkan Bıyık, düğün ve cenazelere katıldı. Bıyık, “Gönül bağı kurduğumuz vatandaşlarımız ile bir arada olacağız. Tevazu, samimiyet ve gayret diyerek çıktık bu kutlu yola. Sizlerin oy ve destekleriyle sizlere hizmetkâr olmaya geldik. Tüm gücümüzü Darıca için canla başla harcamaya, dertlerinizle dertlenmeye daima hazırız” diye konuştu. KÜBRA AKABALI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Darıcalıların sorun ve taleplerini dinleyerek hafta sonunu Darıcalı vatandaşlarına ayırdı. Bıyık, “Tüm gücümüzü Darıca için canla başla harcamaya, dertlerinizle dertlenmeye daima hazırız” dedi.

Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Bıyık, vatandaşların isteklerini dinledi. Darıcalılara mevcut projeler hakkında bilgi veren Bıyık, Darıca’nın Darıcalıların istediği gibi bir ilçe olacağını dile getirdi. Hafta sonu mesaisine AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu’na sürpriz yaparak başlayan Başkan Bıyık, “AK Gençliğin Darıca’da ki öncüsü, AK Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanımız Cengizhan Ramazanoğlu’nu doğum günü sebebiyle iş yerinde ziyaret ederek yeni yaşını kutladık. Rabbim ailesiyle birlikte hayırlı mutlu ve uzun ömürler nasip etsin inşallah” diyerek Başkan Ramazanoğlu’nun doğum gününü kutladı.

BIYIK HAZIR BULUNDU

Başkan Bıyık doğum günü kutlamasının ardından AK Parti Sırasöğütler Mahalle Teşkilatı’na misafir oldu. Bıyık, “Uyumlu, sistemli ve prensipli, sorunları çözme noktasında kararlılık ortaya koyacak ve bir de davamızın Darıca’daki temsilini aldığımız noktadan üst seviyeye taşımak gibi bir misyon üstlendik. Teşkilat yapımızın köklü olması 31 Mart’taki başarımızın ana kriteridir” diye konuştu. Daha sonra Gebze Bölgesi’nde etkili olan kuvvetli sağanağın yol açabileceği tehlikelere karşı yetkilileri teyakkuza geçiren Başkan Bıyık bizzat yetkililerle birlikte oluşabilecek en ufak probleme karşı hazır bulundu.

ANINDA MÜDEHALEDE BULUNDUK

Yerinde incelemelerde bulunan Başkan Bıyık, “Marmara Bölgemizde genel olarak etkili olan yoğun yağış sebebiyle kritik noktaları ziyaret ederek anında müdahalede bulunduk. Tüm ekiplerimizle teyakkuzdayız ve vatandaşlarımızın şikayetlerine anında müdahale ettik. .Rabbim büyük felaketlerden korusun inşallah” açıklamasında bulundu.

DARICA İÇİN CANLA BAŞLA

Hafta sonu mesaisine Darıcalı vatandaşların iyi ve kötü günlerinde yanlarında olarak devam eden Başkan Bıyık, düğün ve cenazelere katıldı. Bıyık, “Gönül bağı kurduğumuz vatandaşlarımız ile bir arada olacağız. Tevazu, samimiyet ve gayret diyerek çıktık bu kutlu yola. Sizlerin oy ve destekleriyle sizlere hizmetkâr olmaya geldik. Tüm gücümüzü Darıca için canla başla harcamaya, dertlerinizle dertlenmeye daima hazırız” diye konuştu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.