19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık, karantinadaki aileleri yalnız bırakmıyor

Darıca 08.04.2021 - 13:08, Güncelleme: 08.04.2021 - 13:08
 

Bıyık, karantinadaki aileleri yalnız bırakmıyor

Bıyık, karantinadaki aileleri yalnız bırakmıyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık, Darıca Nenehatun Mahallesi’nde karantinada bulunan Muammer Talha Hünerli ve ailesine moral ziyaretinde bulundu. Darıca’da pandemi başından bu yana önemli tedbirler alan ve vatandaşlarının sağlığını düşünen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşlarının moralini de yüksek tutmak için elinden geleni yapıyor. Darıca Nenehatun Mahallesi’nde karantinada bulunan Muammer Talha Hünerli ve ailesine moral ziyaretinde bulunan Başkan Bıyık ve eşi Havva Bıyık, tüm hastalara şifa dileklerini iletti. KURALLARA UYALIM Başkan Bıyık ziyaretinde maske-mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatarak, “Eşim Havva Hanım ile birlikte Nenehatun Mahallemizde ikamet eden ve ailesiyle birlikte Covid-19 nedeniyle karantinada bulunan Muammer Talha Hünerli kardeşimizi ziyaret ettik. Vakaların arttığı bu günlerde tüm hemşerilerimizden maske, mesafe ve temizlik kurallarına katiyen uymalarını rica ediyorum. Başta Muammer kardeşimiz olmak üzere şifa bekleyen tüm hastalarımıza rabbimden acil şifalar diliyorum” dedi.
Bıyık, karantinadaki aileleri yalnız bırakmıyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık, Darıca Nenehatun Mahallesi’nde karantinada bulunan Muammer Talha Hünerli ve ailesine moral ziyaretinde bulundu.

Darıca’da pandemi başından bu yana önemli tedbirler alan ve vatandaşlarının sağlığını düşünen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, vatandaşlarının moralini de yüksek tutmak için elinden geleni yapıyor. Darıca Nenehatun Mahallesi’nde karantinada bulunan Muammer Talha Hünerli ve ailesine moral ziyaretinde bulunan Başkan Bıyık ve eşi Havva Bıyık, tüm hastalara şifa dileklerini iletti.

KURALLARA UYALIM

Başkan Bıyık ziyaretinde maske-mesafe ve temizlik kurallarını hatırlatarak, “Eşim Havva Hanım ile birlikte Nenehatun Mahallemizde ikamet eden ve ailesiyle birlikte Covid-19 nedeniyle karantinada bulunan Muammer Talha Hünerli kardeşimizi ziyaret ettik. Vakaların arttığı bu günlerde tüm hemşerilerimizden maske, mesafe ve temizlik kurallarına katiyen uymalarını rica ediyorum. Başta Muammer kardeşimiz olmak üzere şifa bekleyen tüm hastalarımıza rabbimden acil şifalar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.