Bıyık ve Çiftçi’den Vekil Yaman'a ziyaret

Darıca 28.10.2020 - 17:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Bıyık ve Çiftçi’den Vekil Yaman'a ziyaret

Bıyık ve Çiftçi’den Vekil Yaman'a ziyaret

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi Ankara’da bulunan AK Parti Genel Merkezi’ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. “DARICA İÇİN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI KONUŞULDU” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vekil Yaman, “AK Parti Genel Merkezi'mize gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'ye çok teşekkür ediyorum. Darıca’mız ve Çayırova'mız için gece gündüz demeden gayret gösteren Belediye Başkanlarımıza çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” ifadeleriyle teşekkür etti. Ziyaretlerin ardından Vekil Yaman, Başkan Bıyık ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdürü Vedad Gürgen’i ziyaret etti. Ziyarette Darıca’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarına dair istişarelerde bulunuldu.
Bıyık ve Çiftçi’den Vekil Yaman'a ziyaret

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi Ankara’da bulunan AK Parti Genel Merkezi’ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı görevine getirilen AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

“DARICA İÇİN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI KONUŞULDU”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vekil Yaman, “AK Parti Genel Merkezi'mize gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Darıca Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık ve Çayırova Belediye Başkanımız Bünyamin Çiftçi'ye çok teşekkür ediyorum. Darıca’mız ve Çayırova'mız için gece gündüz demeden gayret gösteren Belediye Başkanlarımıza çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum” ifadeleriyle teşekkür etti. Ziyaretlerin ardından Vekil Yaman, Başkan Bıyık ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü Genel Müdürü Vedad Gürgen’i ziyaret etti. Ziyarette Darıca’da yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmalarına dair istişarelerde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.