“Biz Rize halkını sevdik, üç beş çapulcuyu değil”

Siyaset 27.05.2021 - 11:43, Güncelleme: 27.05.2021 - 11:43
 

“Biz Rize halkını sevdik, üç beş çapulcuyu değil”

“Biz Rize halkını sevdik, üç beş çapulcuyu değil”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Rize ziyaretine ilişkin söylediği “Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler” ifadelerine İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, “Biz Rize halkını sevdik üç beş çapulcuyu değil” diyerek tepki gösterdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Rize ziyaretinde karşılaştığı provokasyona değinerek, “Gelin hanım beni (Akşener) Netanyahu’nun yanına koyuyor onun ardından da Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli’ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler…” ifadelerini kullandı. BİZ DİNİMİZİ SEÇTİK KORKUYU DEĞİL Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözleri sosyal medyada gündem olurken toplumun her kesiminden tepki gördü. Tepkiler çığ gibi büyürken bir tepki de İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal’dan geldi. Uzunal açıklamasında, “Biz vatanı bayrağı dinimizi seçtik, korkuyu değil, parayı değil. Biz vatana aşığız, paraya değil. Biz hizmeti seçtik, soymayı değil. Biz 84 milyon Türk halkını seçtik 5 müteahhitti değil. Biz Rize halkını sevdik üç beş çapulcuyu değil. Sen yürü genel başkanım biz yanındayız” ifadelerine yer verdi.
“Biz Rize halkını sevdik, üç beş çapulcuyu değil”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Rize ziyaretine ilişkin söylediği “Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler” ifadelerine İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal, “Biz Rize halkını sevdik üç beş çapulcuyu değil” diyerek tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada İYİ Parti lideri Meral Akşener’in Rize ziyaretinde karşılaştığı provokasyona değinerek, “Gelin hanım beni (Akşener) Netanyahu’nun yanına koyuyor onun ardından da Rize’ye gidiyor. Gelin hanıma gayet güzel ders veriliyor. Yine dua et ki gelin hanıma çok ileriye gitmeden ders verdiler. İkizdere yetmedi, Çayeli’ne gittin. Orada da gerekeni yaptılar. Daha neler olacak neler…” ifadelerini kullandı.

BİZ DİNİMİZİ SEÇTİK KORKUYU DEĞİL

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu sözleri sosyal medyada gündem olurken toplumun her kesiminden tepki gördü. Tepkiler çığ gibi büyürken bir tepki de İyi Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal’dan geldi. Uzunal açıklamasında, “Biz vatanı bayrağı dinimizi seçtik, korkuyu değil, parayı değil. Biz vatana aşığız, paraya değil. Biz hizmeti seçtik, soymayı değil. Biz 84 milyon Türk halkını seçtik 5 müteahhitti değil. Biz Rize halkını sevdik üç beş çapulcuyu değil. Sen yürü genel başkanım biz yanındayız” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.