19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bizim çocuklar liderliğini korudu!

Spor 06.09.2021 - 09:44, Güncelleme: 06.09.2021 - 09:44
 

Bizim çocuklar liderliğini korudu!

Bizim çocuklar liderliğini korudu!

A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu beşinci maçında Cebelitarık'ı deplasmanda 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Viktoria Stadyumu'nda oynanan maçta Ay-Yıldızlıların gollerini 54. dakikada Halil Dervişoğlu, 65. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 83. dakikada Kenan Karaman attı. Karşılaşmanın 4. dakikasında Enes Ünal bir penaltı atışından yararlanamadı. A Millîler bu sonuçla 5. maçlar sonunda puanını 11'e yükseltti ve G Grubu'nda zirvedeki yerini korudu. Ay-Yıldızlılarımız 7 Eylül Salı günü Hollanda ile saat 21.45'te deplasmanda karşı karşıya gelecek. GRUBUMUZDAKİ DİĞER SONUÇLAR İSE ŞU ŞEKİLDE G Grubu'nda günün diğer maçlarında Norveç deplasmanda Letonya'yı 2-0 mağlup ederken Hollanda evinde Karadağ'ı 4-0 yendi.  
Bizim çocuklar liderliğini korudu!

A Millî Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu beşinci maçında Cebelitarık'ı deplasmanda 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Viktoria Stadyumu'nda oynanan maçta Ay-Yıldızlıların gollerini 54. dakikada Halil Dervişoğlu, 65. dakikada Hakan Çalhanoğlu ve 83. dakikada Kenan Karaman attı. Karşılaşmanın 4. dakikasında Enes Ünal bir penaltı atışından yararlanamadı. A Millîler bu sonuçla 5. maçlar sonunda puanını 11'e yükseltti ve G Grubu'nda zirvedeki yerini korudu. Ay-Yıldızlılarımız 7 Eylül Salı günü Hollanda ile saat 21.45'te deplasmanda karşı karşıya gelecek.

GRUBUMUZDAKİ DİĞER SONUÇLAR İSE ŞU ŞEKİLDE

G Grubu'nda günün diğer maçlarında Norveç deplasmanda Letonya'yı 2-0 mağlup ederken Hollanda evinde Karadağ'ı 4-0 yendi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.