Bizim Efeler, 7. Bitirdi

Spor 03.01.2022 - 11:48, Güncelleme: 03.01.2022 - 11:48
 

Bizim Efeler, 7. Bitirdi

Bizim Efeler, 7. Bitirdi

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde rekabet eden temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor Voleybol, ligin ilk yarısını 7. Sırada bitirdi. İlk devrede istediği performansı gösteremeyen ekibimiz ikinci yarı çalışmaları başladı. İSTEĞİMİZİ SONUÇLARA YANSITAMADIK Bizim efeler isteğiyle ön planda olan ekiplerden birisi niteliğinde. Temsilcimiz her müsabakasında oldukça motive bir biçimde oynasa da alınan sonuçlar kalite ve oyun tarzını  karşılaşmalara yansıtmadığını gösteriyor.  bu sezon oynadığı 11 karşılaşmadan 4 defa kazandı ve 7 kez yenildi. Evindeki İstanbul BBSK mücadelesinden 3-2, Saint Joseph’den  ise 3-0’lık skorlar ile sahadan üstün ayrıldı. İç sahada 2 kez galibiyet alan temsilcimiz 4 kez de mağlup tamamladı.  Evinde Bigadiç Belediyespor’a 3-1, Alanya Belediyespor’a 3-0, Aydın Büyükşehirspor’a 3-2, Konya Büyükşehirspor’a ise 3-1 mağlup oldu. Dış sahada da hemen hemen benzer performansı sergileyen temsilcimiz, Ürgüpspor’u 3-0, Kütahya Belediyespor’u ise 3-0 yendi. Dış sahada Hekimoğlu’na 3-0, Kula Belediyespor’a 3-2 ve Milas Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.
Bizim Efeler, 7. Bitirdi

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde rekabet eden temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor Voleybol, ligin ilk yarısını 7. Sırada bitirdi. İlk devrede istediği performansı gösteremeyen ekibimiz ikinci yarı çalışmaları başladı.

İSTEĞİMİZİ SONUÇLARA YANSITAMADIK

Bizim efeler isteğiyle ön planda olan ekiplerden birisi niteliğinde. Temsilcimiz her müsabakasında oldukça motive bir biçimde oynasa da alınan sonuçlar kalite ve oyun tarzını  karşılaşmalara yansıtmadığını gösteriyor.  bu sezon oynadığı 11 karşılaşmadan 4 defa kazandı ve 7 kez yenildi. Evindeki İstanbul BBSK mücadelesinden 3-2, Saint Joseph’den  ise 3-0’lık skorlar ile sahadan üstün ayrıldı. İç sahada 2 kez galibiyet alan temsilcimiz 4 kez de mağlup tamamladı.  Evinde Bigadiç Belediyespor’a 3-1, Alanya Belediyespor’a 3-0, Aydın Büyükşehirspor’a 3-2, Konya Büyükşehirspor’a ise 3-1 mağlup oldu. Dış sahada da hemen hemen benzer performansı sergileyen temsilcimiz, Ürgüpspor’u 3-0, Kütahya Belediyespor’u ise 3-0 yendi. Dış sahada Hekimoğlu’na 3-0, Kula Belediyespor’a 3-2 ve Milas Belediyespor’a 3-1 mağlup oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.