Bizim Efeler Galip Geldi

Spor 02.11.2021 - 10:07, Güncelleme: 02.11.2021 - 10:07
 

Bizim Efeler Galip Geldi

Bizim Efeler Galip Geldi

Mavi-Beyazlı ekibimiz önceki günlerde evinde ağırladığı İstanbul BBSK’yı izleyiciler tarafından soluksuz takip edilen bir oyun sonucu parkeden 3-2 galip ayrılarak  haftayı mutlu kapadı. İŞTE KARŞILAŞMANIN TÜM DETAYLARI Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ilimizi temsil eden  Kağıtspor erkek voleybol ekibi, oynadığı  5.  Karşılaşmayı kazandı. Hasan Gemici Spor Salonu’nda İstanbul ekibi ile rekabet eden Kağıtspor kıran kırana geçen ilk seti 25-23 aldı. İkinci ve üçüncü sette etkisiz kalan temsilcimiz bu setleri 25-19 aynı skor ile kaybederken, Dördüncü seti 25-16 kazanan ekkibimiz, tabelada dengeyi sağlamış oldu. Beşinci setteki etkili bir oyunu ile 15-11’i bularak salondan 3-2 galip ayrılmayı başardı. Haftayı 2 puanla geçiren mavi-beyazlılar 5 puanla 8’ncı sırada yer aldı. Ekibimiz bir sonraki müsabakasını cumartesi günü Kula Belediyesi deplasmanında oynayacak.
Bizim Efeler Galip Geldi

Mavi-Beyazlı ekibimiz önceki günlerde evinde ağırladığı İstanbul BBSK’yı izleyiciler tarafından soluksuz takip edilen bir oyun sonucu parkeden 3-2 galip ayrılarak  haftayı mutlu kapadı.

İŞTE KARŞILAŞMANIN TÜM DETAYLARI

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde ilimizi temsil eden  Kağıtspor erkek voleybol ekibi, oynadığı  5.  Karşılaşmayı kazandı. Hasan Gemici Spor Salonu’nda İstanbul ekibi ile rekabet eden Kağıtspor kıran kırana geçen ilk seti 25-23 aldı. İkinci ve üçüncü sette etkisiz kalan temsilcimiz bu setleri 25-19 aynı skor ile kaybederken, Dördüncü seti 25-16 kazanan ekkibimiz, tabelada dengeyi sağlamış oldu. Beşinci setteki etkili bir oyunu ile 15-11’i bularak salondan 3-2 galip ayrılmayı başardı. Haftayı 2 puanla geçiren mavi-beyazlılar 5 puanla 8’ncı sırada yer aldı. Ekibimiz bir sonraki müsabakasını cumartesi günü Kula Belediyesi deplasmanında oynayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.