Bizim Efeler Huzurlu Dönüş Yapamadı

Spor 10.11.2021 - 09:40, Güncelleme: 10.11.2021 - 09:40
 

Bizim Efeler Huzurlu Dönüş Yapamadı

Bizim Efeler Huzurlu Dönüş Yapamadı

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Ligi'nde 5.hafta mücadeleleri kapsamında Kocaeli BŞB Kağıt Spor'u ağırlayan Jeopark Kula Belediyespor, geriye düştüğü karşılaşamadan  3-2 galip gelmesini bildi. Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Ligi'nde 5.haftasında  Jeopark Kula Belediyespor ile Kocaeli BŞB Kağıt Spor karşı karşıya geldi. Kula Yeni Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada hakimiyet kurarak 20-25 ve 26-28'lik set skorlarıyla öne geçen Kocaeli BŞB Kağıt Spor, basit hatalar yapalar müsabakayı rakibine 3-2 hediye etmiş oldu. Oyun disiplininden kopmayan Manisa ekibi Jeopark Kula Belediyespor, 25-21, 25-23 ve 15-9'luk set skorlarıyla pes etmemeye güzel bir örnek verdi. POTADA GALİBİYETE HASRET KALDIK Erkekler Basketbol 1.Lig'inde rekabet eden temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor bu sezon üst üste dördüncü yenilgisini aldı. Evinde TED Ankara Kolejliler'i konuk eden  mavi beyazlılar dengeli başlayan  mücadelede kontrolü elinde tutamadı ve rakibine 69-78 mağlup oldu. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın en skorer ismi geçtiğimiz sezon temsilcimizde forma giyen Keshun Sherrill oldu. 27 yaşındaki ABD'li gard oyuncusu karşılaşmada  21 sayı 2 ribaund ve 5 asistle oynadı. Temsilcimizde ise J'Von McCormick 18 sayı 8 ribaund ve 4 asist ile takımı taşıdı. 8 puana sahip olan temsilcimiz haftayı 12.sırada tamamladı. Mavi beyazlılar gelecek müsabakasını 15 Kasım Pazartesi günü HDI Antalya Güneşi deplasmanında oynayacak.  
Bizim Efeler Huzurlu Dönüş Yapamadı

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Ligi'nde 5.hafta mücadeleleri kapsamında Kocaeli BŞB Kağıt Spor'u ağırlayan Jeopark Kula Belediyespor, geriye düştüğü karşılaşamadan  3-2 galip gelmesini bildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler 1.Ligi'nde 5.haftasında  Jeopark Kula Belediyespor ile Kocaeli BŞB Kağıt Spor karşı karşıya geldi. Kula Yeni Spor Kompleksi'nde oynanan karşılaşmada hakimiyet kurarak 20-25 ve 26-28'lik set skorlarıyla öne geçen Kocaeli BŞB Kağıt Spor, basit hatalar yapalar müsabakayı rakibine 3-2 hediye etmiş oldu. Oyun disiplininden kopmayan Manisa ekibi Jeopark Kula Belediyespor, 25-21, 25-23 ve 15-9'luk set skorlarıyla pes etmemeye güzel bir örnek verdi.

POTADA GALİBİYETE HASRET KALDIK

Erkekler Basketbol 1.Lig'inde rekabet eden temsilcimiz Kocaeli BŞB Kağıtspor bu sezon üst üste dördüncü yenilgisini aldı.

Evinde TED Ankara Kolejliler'i konuk eden  mavi beyazlılar dengeli başlayan  mücadelede kontrolü elinde tutamadı ve rakibine 69-78 mağlup oldu. Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda oynanan müsabakanın en skorer ismi geçtiğimiz sezon temsilcimizde forma giyen Keshun Sherrill oldu. 27 yaşındaki ABD'li gard oyuncusu karşılaşmada  21 sayı 2 ribaund ve 5 asistle oynadı. Temsilcimizde ise J'Von McCormick 18 sayı 8 ribaund ve 4 asist ile takımı taşıdı. 8 puana sahip olan temsilcimiz haftayı 12.sırada tamamladı. Mavi beyazlılar gelecek müsabakasını 15 Kasım Pazartesi günü HDI Antalya Güneşi deplasmanında oynayacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.