19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bizim Sultanlar, Bir Defa Daha Türkiye Şampiyonu Oldu!

Spor 11.02.2022 - 10:54, Güncelleme: 11.02.2022 - 10:54
 

Bizim Sultanlar, Bir Defa Daha Türkiye Şampiyonu Oldu!

Bizim Sultanlar, Bir Defa Daha Türkiye Şampiyonu Oldu!

Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı, Karabük’te gerçekleşen Türkiye İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Şampiyonası’ndaki son müsabakasında 3-0 galip gelerek Türkiye şampiyonu oldu. ŞAMPİYONLUK YENİDEN İLİMİZE GELDİ Soğuksu Merkez Spor Salonu'nda yapılan şampiyonada, İstanbul, Muğla, Kocaeli ve İzmir’den 5 takım katıldı Karabük’te düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’na Gölcük ekipleri ön plandaydı. Erkeklerin sonrasında kadınlar da Türkiye şampiyonluğunu ilimize getirdi. Böylece Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı, arka arkaya ikinci kez Türkiye şampiyonluğunu elde etti. RAKİPLERİ 1 DEFA SEVİNDİRMEDİK Şampiyonaya İstanbul Sessizler Takımı’nı 3-0 yenerek turnuvaya galibiyetle başlangıç yapan Gölcüklü sultanlar, daha sonra karşı karşıya geldikleri  Muğla Ortaca İşitme Engelliler Takımı’nı da aynı skorla üzgün gönderdi. Son olarak finalde Karşıyaka İşitme Engelliler Takımı’nı 3-0 yenen Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da “Türkiye Şampiyonu” oldu. BAŞKAN SEZER: EMEĞİ GEÇEN HERKESİ CAN’I GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM Şampiyon takımı tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük’ümüze çifte Türkiye Şampiyonluğu gururunu ve mutluluğunu yaşatan; Gölcük İşitme Engelliler Erkekler ve Kadınlar Voleybol Takımlarımızı, turnuvanın en iyi pasörü seçilen Ayşe Sinem Başgöynük’ü, en iyi smaçörü seçilen Tuğçe Çakmak’ı, en iyi liberosu seçilen Şeyma Tuğsem Gürbüz’ü, teknik heyetleri, Dernek Başkanlarımız Hasan Bat ve Hasan Aydın'ı ve emeği geçen herkesi can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Bizim Sultanlar, Bir Defa Daha Türkiye Şampiyonu Oldu!

Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı, Karabük’te gerçekleşen Türkiye İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Şampiyonası’ndaki son müsabakasında 3-0 galip gelerek Türkiye şampiyonu oldu.

ŞAMPİYONLUK YENİDEN İLİMİZE GELDİ

Soğuksu Merkez Spor Salonu'nda yapılan şampiyonada, İstanbul, Muğla, Kocaeli ve İzmir’den 5 takım katıldı Karabük’te düzenlenen Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’na Gölcük ekipleri ön plandaydı. Erkeklerin sonrasında kadınlar da Türkiye şampiyonluğunu ilimize getirdi. Böylece Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı, arka arkaya ikinci kez Türkiye şampiyonluğunu elde etti.

RAKİPLERİ 1 DEFA SEVİNDİRMEDİK

Şampiyonaya İstanbul Sessizler Takımı’nı 3-0 yenerek turnuvaya galibiyetle başlangıç yapan Gölcüklü sultanlar, daha sonra karşı karşıya geldikleri  Muğla Ortaca İşitme Engelliler Takımı’nı da aynı skorla üzgün gönderdi. Son olarak finalde Karşıyaka İşitme Engelliler Takımı’nı 3-0 yenen Gölcük İşitme Engelliler Kadınlar Voleybol Takımı, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da “Türkiye Şampiyonu” oldu.

BAŞKAN SEZER: EMEĞİ GEÇEN HERKESİ CAN’I GÖNÜLDEN TEBRİK EDİYORUM

Şampiyon takımı tebrik eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük’ümüze çifte Türkiye Şampiyonluğu gururunu ve mutluluğunu yaşatan; Gölcük İşitme Engelliler Erkekler ve Kadınlar Voleybol Takımlarımızı, turnuvanın en iyi pasörü seçilen Ayşe Sinem Başgöynük’ü, en iyi smaçörü seçilen Tuğçe Çakmak’ı, en iyi liberosu seçilen Şeyma Tuğsem Gürbüz’ü, teknik heyetleri, Dernek Başkanlarımız Hasan Bat ve Hasan Aydın'ı ve emeği geçen herkesi can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.