19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu da ‘tam kapanma’ kuyruğu

Darıca 11.05.2021 - 14:53, Güncelleme: 11.05.2021 - 14:53
 

Bu da ‘tam kapanma’ kuyruğu

Tam kapanma tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen, Darıca’da PTT önünde uzun kuyruklar oluştu.

Darıca’da Merkez Postanesi önünde sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya giren yurttaşlar, Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından verilen 1100 TL’lik sosyal yardımın yanı sıra, süt ve çocuk yardımı olarak bilinen yardımları, işsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneğini almak için güneşin altında saatlerce sıra bekledi. “PARAYA İHTİYACIMIZ VAR” Sokağa çıkma yasağına rağmen hiç bir müdahaleyle karşılaşmayan yurttaşlar, “Paralarımızın adresimize teslim edileceği yolunda mesajlar atıldı. Ancak, ne zaman geleceği belli değil. Bizim de şu an paraya ihtiyacımız var. O nedenle beklemek zorundayız” dedi. Dağıtım sırasında sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı dikkat çekerken, izdiham yaşanmadı. Cadde boyu devam eden kuyruklar ise Türkiye ekonomisinin acı tablosunu gözler önüne serdi.  
Tam kapanma tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen, Darıca’da PTT önünde uzun kuyruklar oluştu.

Darıca’da Merkez Postanesi önünde sabahın erken saatlerinden itibaren sıraya giren yurttaşlar, Aile ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından verilen 1100 TL’lik sosyal yardımın yanı sıra, süt ve çocuk yardımı olarak bilinen yardımları, işsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneğini almak için güneşin altında saatlerce sıra bekledi.

“PARAYA İHTİYACIMIZ VAR”

Sokağa çıkma yasağına rağmen hiç bir müdahaleyle karşılaşmayan yurttaşlar, “Paralarımızın adresimize teslim edileceği yolunda mesajlar atıldı. Ancak, ne zaman geleceği belli değil. Bizim de şu an paraya ihtiyacımız var. O nedenle beklemek zorundayız” dedi. Dağıtım sırasında sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı dikkat çekerken, izdiham yaşanmadı. Cadde boyu devam eden kuyruklar ise Türkiye ekonomisinin acı tablosunu gözler önüne serdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.