Bu gence çok yazık oldu

Siyaset 13.07.2021 - 11:41, Güncelleme: 13.07.2021 - 11:41
 

Bu gence çok yazık oldu

İŞSİZLİK NEDENİ İLE İNTİHAR EDEN CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN ALACAKLILARI MAHKEMEYE VERDİ

Yıllardır işsiz olan ve bu sebeple psikolojik bunalıma giren, Kartepe Belediye Meclisinin CHP üyesi Tugay Adak, geçtiğimiz Şubat ayında intihar etmişti. Körfez Mahallesi 42 Evler Mevkiinde bulunan Fatma Seher Üst Geçidine çıkan Adak, kendisini köprüden aşağı bırakmıştı. Tugay Adak ağır bir şekilde yaralanarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Tugay Adak yaşamını yitirdi. Şimdi ise mahkeme Tugay Adak’ın alacaklıları arıyor. Kocaeli 3. Sulh Hukuk Mahkemesi’nden verilen ilanda, Tugay Adak'ın alacaklıları da dahil olmak üzere, alacak ve borçlarını en geç bir ay içinde mahkemeye başvurması istedi. Kocaeli 3. Sulh Hukuk Mahkemesi’nden verilen ilan şöyle; “09/02/2021 tarihinde vefat eden müteveffa TUGAY ADAK’ın alacaklıları da dahil olmak üzere alakadar olanların alacak ve borçlarını ilan tarihinden itibaren en geç BİR ay içinde varsa belgeleri ile birlikte hakimliğimize müracaatları ile beyan ve kayıt ettirmeleri, aksi halde Türk Medeni Kanununun 621. maddesi gereğince alacaklarını bu süre içinde kaydettirmeyenlerin mirasçıları ne şahsen nede terekeye izafetle takip edemeyecekleri, rehin ve teminat hakkında bilgi vermeleri lüzumu TMK’nun 621. maddesi uyarınca ilan olunur.”
İŞSİZLİK NEDENİ İLE İNTİHAR EDEN CHP’Lİ MECLİS ÜYESİNİN ALACAKLILARI MAHKEMEYE VERDİ

Yıllardır işsiz olan ve bu sebeple psikolojik bunalıma giren, Kartepe Belediye Meclisinin CHP üyesi Tugay Adak, geçtiğimiz Şubat ayında intihar etmişti. Körfez Mahallesi 42 Evler Mevkiinde bulunan Fatma Seher Üst Geçidine çıkan Adak, kendisini köprüden aşağı bırakmıştı. Tugay Adak ağır bir şekilde yaralanarak Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Tugay Adak yaşamını yitirdi. Şimdi ise mahkeme Tugay Adak’ın alacaklıları arıyor. Kocaeli 3. Sulh Hukuk Mahkemesi’nden verilen ilanda, Tugay Adak'ın alacaklıları da dahil olmak üzere, alacak ve borçlarını en geç bir ay içinde mahkemeye başvurması istedi.

Kocaeli 3. Sulh Hukuk Mahkemesi’nden verilen ilan şöyle;

“09/02/2021 tarihinde vefat eden müteveffa TUGAY ADAK’ın alacaklıları da dahil olmak üzere alakadar olanların alacak ve borçlarını ilan tarihinden itibaren en geç BİR ay içinde varsa belgeleri ile birlikte hakimliğimize müracaatları ile beyan ve kayıt ettirmeleri, aksi halde Türk Medeni Kanununun 621. maddesi gereğince alacaklarını bu süre içinde kaydettirmeyenlerin mirasçıları ne şahsen nede terekeye izafetle takip edemeyecekleri, rehin ve teminat hakkında bilgi vermeleri lüzumu TMK’nun 621. maddesi uyarınca ilan olunur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.