19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bu savaş nasıl kazanıldı?

Darıca 20.05.2020 - 21:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bu savaş nasıl kazanıldı?

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş korona virüs savaşının nasıl kazanıldığını yaptığı açıklama ile anlattı. Başhekim Güneş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sağlık ve hastane çalışanları cephesinde yaklaşık 60 gündür süren covid-19 savaşı nasıl geçti bilir misiniz? Özetle; Savaşı kazanmaya odaklı mücadele... Mücadele, yorgunluk, uykusuz geçen geceler, gözyaşı, özlem, ayrılıklar, ebediyete göçler... Ve sonuçta küçümsenmeyecek başarı ama  ilk günkü aynı  ruh, aynı inanç ve gayretle devam eden mücadele.... Her şey vatan için Her şey ülkemizin güzel insanları için... Sen her zaman, her şeyin en iyisini hak ediyorsun Türkiyem!”

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş korona virüs savaşının nasıl kazanıldığını yaptığı açıklama ile anlattı.
Başhekim Güneş açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Sağlık ve hastane çalışanları cephesinde yaklaşık 60 gündür süren covid-19 savaşı nasıl geçti bilir misiniz? Özetle; Savaşı kazanmaya odaklı mücadele... Mücadele, yorgunluk, uykusuz geçen geceler, gözyaşı, özlem, ayrılıklar, ebediyete göçler... Ve sonuçta küçümsenmeyecek başarı ama  ilk günkü aynı  ruh, aynı inanç ve gayretle devam eden mücadele.... Her şey vatan için
Her şey ülkemizin güzel insanları için... Sen her zaman, her şeyin en iyisini hak ediyorsun Türkiyem!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.