Bu Saygısızlığı Kabul Edemeyiz!

Spor 21.10.2021 - 10:47, Güncelleme: 21.10.2021 - 10:47
 

Bu Saygısızlığı Kabul Edemeyiz!

Bu Saygısızlığı Kabul Edemeyiz!

Altay Spor İhtisas SPOR Kulübü Baş Antrenörü İsmail Altay’ın sosyal medyada yaptığı sitemli paylaşımın ardından Altay Spor Kulübü Başkanı Zeki Gündüz de GEBZESEM’in açılışına davet edilmemelerine tepki gösterdi. Uzun yıllardır Gebze bölgesindeki STK ve sivil toplumun içerisinde olduğunu söyleyen Zeki Gündüz, “Yıllardır sporun ve STK’ların içerisindeyiz ama Gebze’deki bir tesisin açılışını sosyal medyadan duyuyoruz. Hadi bizi unuttunuz, Altay İhtisas Spor Kulübü Baş Antrenörü İsmail Altay geçmişte 12 yıl Milli Takım’da görev yapmış bir isimdir. Bölgemizde yaklaşık 40 yılını spora adamış bir ismin böyle bir programa davet edilmeyişi bizleri derinden üzmüştür. Bu saygısızlığı asla kabul edemeyiz. Ayrıca programa davet edilmesi gereken çok sayıda önemli ismin de davet edilmediğini sonradan öğrendik. Burada mesele İsmail Altay meselesi değil, spora ve spor adamına yapılan saygısızlıktır. Bundan sonra yapılacak programlarda daha dikkatli olunmalı, Gebze bölgesinde hak eden isimlere hak ettikleri değerler verilmelidir. Aynı saygısızlık son spor şurasında da yapılmıştır. Bu şuraya Gebze bölgesinde ömrünü spor adamış insanlar çağırılmazken bu bölgeden kimleri çağırıldığını çok merak ediyoruz. ” dedi.
Bu Saygısızlığı Kabul Edemeyiz!

Altay Spor İhtisas SPOR Kulübü Baş Antrenörü İsmail Altay’ın sosyal medyada yaptığı sitemli paylaşımın ardından Altay Spor Kulübü Başkanı Zeki Gündüz de GEBZESEM’in açılışına davet edilmemelerine tepki gösterdi.

Uzun yıllardır Gebze bölgesindeki STK ve sivil toplumun içerisinde olduğunu söyleyen Zeki Gündüz, “Yıllardır sporun ve STK’ların içerisindeyiz ama Gebze’deki bir tesisin açılışını sosyal medyadan duyuyoruz. Hadi bizi unuttunuz, Altay İhtisas Spor Kulübü Baş Antrenörü İsmail Altay geçmişte 12 yıl Milli Takım’da görev yapmış bir isimdir. Bölgemizde yaklaşık 40 yılını spora adamış bir ismin böyle bir programa davet edilmeyişi bizleri derinden üzmüştür. Bu saygısızlığı asla kabul edemeyiz. Ayrıca programa davet edilmesi gereken çok sayıda önemli ismin de davet edilmediğini sonradan öğrendik. Burada mesele İsmail Altay meselesi değil, spora ve spor adamına yapılan saygısızlıktır. Bundan sonra yapılacak programlarda daha dikkatli olunmalı, Gebze bölgesinde hak eden isimlere hak ettikleri değerler verilmelidir. Aynı saygısızlık son spor şurasında da yapılmıştır. Bu şuraya Gebze bölgesinde ömrünü spor adamış insanlar çağırılmazken bu bölgeden kimleri çağırıldığını çok merak ediyoruz. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.