“Bunu dünyanın hiçbir yerinde göremezsiniz”

Siyaset 04.08.2021 - 17:53, Güncelleme: 04.08.2021 - 17:53
 

“Bunu dünyanın hiçbir yerinde göremezsiniz”

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, EYT Gebze Temsilciliği’nin Darıca’da açtığı standı ziyaret ederek, “Siz dünyanın hiçbir yerinde çalıştıkça çalışma süresi arttıkça emeklilik maaşı düşen bir ülke gösteremezsiniz Türkiye’nin dışında” dedi.

Darıca Kuştepe Caddesi’nde bulunan saat kulesinin önünde imza standı açan EYT Gebze İlçe Temsilciliği’ni Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve yönetimi ziyaret etti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Gebze Temsilciliği’nin davasının haklı olduğunu dile getiren Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, EYT’lilerin haklı davasının destekçileri olduğunu söyledi. ÇÖZÜM ÜRETMEK HÜKÜMETİN GÖREVİ Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ziyarette yaptığı konuşmada, “Bir yerde haksızlık ve yanlışlık varsa çözülmek mecburiyetindedir. Siz dünyanın hiçbir yerinde çalıştıkça çalışma süresi arttıkça emeklilik maaşı düşen bir ülke gösteremezsiniz Türkiye’nin dışında. Buna bir çözüm bulmak hükümetlerin vazifesi. Yol bulmak hükümetlerin görevidir. Bir yerde bir yanlışlık varsa onu hükümetler düzeltir. Hele de bugün ekonomik yönden ciddi sıkıntılarla karşı karşıya bulunduğumuz bir dönemde bu adımların hükümet tarafından atılması bir zarurettir” açıklamasında bulundu.  
Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, EYT Gebze Temsilciliği’nin Darıca’da açtığı standı ziyaret ederek, “Siz dünyanın hiçbir yerinde çalıştıkça çalışma süresi arttıkça emeklilik maaşı düşen bir ülke gösteremezsiniz Türkiye’nin dışında” dedi.

Darıca Kuştepe Caddesi’nde bulunan saat kulesinin önünde imza standı açan EYT Gebze İlçe Temsilciliği’ni Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ve yönetimi ziyaret etti. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Gebze Temsilciliği’nin davasının haklı olduğunu dile getiren Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya, EYT’lilerin haklı davasının destekçileri olduğunu söyledi.

ÇÖZÜM ÜRETMEK HÜKÜMETİN GÖREVİ

Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Selim Çetinkaya ziyarette yaptığı konuşmada, “Bir yerde haksızlık ve yanlışlık varsa çözülmek mecburiyetindedir. Siz dünyanın hiçbir yerinde çalıştıkça çalışma süresi arttıkça emeklilik maaşı düşen bir ülke gösteremezsiniz Türkiye’nin dışında. Buna bir çözüm bulmak hükümetlerin vazifesi. Yol bulmak hükümetlerin görevidir. Bir yerde bir yanlışlık varsa onu hükümetler düzeltir. Hele de bugün ekonomik yönden ciddi sıkıntılarla karşı karşıya bulunduğumuz bir dönemde bu adımların hükümet tarafından atılması bir zarurettir” açıklamasında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.