19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Burak Uluköylü’den Atatürk paylaşımı

Siyaset 30.05.2021 - 11:18, Güncelleme: 30.05.2021 - 11:19
 

Burak Uluköylü’den Atatürk paylaşımı

Burak Uluköylü’den Atatürk paylaşımı

Önceki gün Ayasofya'daki törende imam, Ayasofya'yı müzeye çevirenlere lanet okudu. İmamın sözlerine sosyal medyadan büyük tepki geldi. Ayasofya’daki törende imam, “Onlardan daha zalim, daha kafir kim olabilir. Ya Rabbi, o zihniyetin bir daha bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma” diyerek Ayasofya’yı müzeye çevirenlere lanet okudu. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın Ayasofya’daki ilk hutbesinde benzer sözleri büyük tepki çekmişti. BAŞKAN ULUKÖYLÜ; “AZİZ ATATÜRK” İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, konuyla alakalı kısa ama oldukça anlamlı bir fotoğraf paylaştı. Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı karede kendi fotoğrafını paylaşan Başkan Uluköylü fotoğrafının altına  “Aziz Atatürk; Ruhun şad olsun” notunu paylaştı. Başkan Uluköylü’nün paylaşımı kısa zamanda çok sayıda beğeni ve yorumu da beraberinde getirdi.
Burak Uluköylü’den Atatürk paylaşımı

Önceki gün Ayasofya'daki törende imam, Ayasofya'yı müzeye çevirenlere lanet okudu. İmamın sözlerine sosyal medyadan büyük tepki geldi. Ayasofya’daki törende imam, “Onlardan daha zalim, daha kafir kim olabilir. Ya Rabbi, o zihniyetin bir daha bu ümmetin başına gelmesini mukadder buyurma” diyerek Ayasofya’yı müzeye çevirenlere lanet okudu. Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın Ayasofya’daki ilk hutbesinde benzer sözleri büyük tepki çekmişti.

BAŞKAN ULUKÖYLÜ; “AZİZ ATATÜRK”

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, konuyla alakalı kısa ama oldukça anlamlı bir fotoğraf paylaştı. Mustafa Kemal Atatürk’ün fotoğrafının yer aldığı karede kendi fotoğrafını paylaşan Başkan Uluköylü fotoğrafının altına  “Aziz Atatürk; Ruhun şad olsun” notunu paylaştı. Başkan Uluköylü’nün paylaşımı kısa zamanda çok sayıda beğeni ve yorumu da beraberinde getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.