Burak Uluköylü’den Yıldırım’a ziyaret

Gebze 17.06.2021 - 16:15, Güncelleme: 17.06.2021 - 16:15
 

Burak Uluköylü’den Yıldırım’a ziyaret

Burak Uluköylü’den Yıldırım’a ziyaret

Hedef TV ekranlarında yayınlanan Mustafa Arslan'ın sunumuyla ''Güne Merhaba'' program konuğu İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü oldu. Başkan Uluköylü programda gündeme dair önemli açıklamalar yaparken program öncesinde Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımı ziyaret etti. Başkan Yıldırım ile sohbet eden Burak Uluköylü, “Nihat Bey ve Ümit Medya ekibine başarılar diliyorum. Hedef TV izlediğim takip ettiğim bir televizyon. Başarılı çalışmalar, yayınlar yapıyorlar, yayın hayatlarında başarılar dilerim, gündemi belirliyorlar” şeklinde konuştu. YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ Ziyaret adına mutlu olduğunu söyleyen Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımı, “İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve partililere teşekkür ederim, ayaklarına sağlık, şahsım ve kurumum adına bu ziyaret adına kendilerinin ayaklarına sağlık” yorumunu yaptı.
Burak Uluköylü’den Yıldırım’a ziyaret

Hedef TV ekranlarında yayınlanan Mustafa Arslan'ın sunumuyla ''Güne Merhaba'' program konuğu İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü oldu. Başkan Uluköylü programda gündeme dair önemli açıklamalar yaparken program öncesinde Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımı ziyaret etti. Başkan Yıldırım ile sohbet eden Burak Uluköylü, “Nihat Bey ve Ümit Medya ekibine başarılar diliyorum. Hedef TV izlediğim takip ettiğim bir televizyon. Başarılı çalışmalar, yayınlar yapıyorlar, yayın hayatlarında başarılar dilerim, gündemi belirliyorlar” şeklinde konuştu.

YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ

Ziyaret adına mutlu olduğunu söyleyen Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımı, “İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ve partililere teşekkür ederim, ayaklarına sağlık, şahsım ve kurumum adına bu ziyaret adına kendilerinin ayaklarına sağlık” yorumunu yaptı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.