19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Buralarda esameniz dahi okunmayacak”

Siyaset 24.08.2021 - 16:11, Güncelleme: 24.08.2021 - 16:11
 

“Buralarda esameniz dahi okunmayacak”

BAŞKAN ÖZDEMİR BU KEZ SERT ÇIKTI;

MHP Gebze İlçe Teşkilatının yeni başkanı olan Bülent Özdemir, parti içinde yaşanan küslüklere ve dedikodulara sert çıktı. Özdemir, “Sizi ilk ve son kez muhatap alıyorum, ya destek vereceksiniz ya da esameniz okunmayacak” dedi. MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine getirildikten sonra sürekli birlik mesajları veren Bülent Özdemir, parti içindeki dedikodulara çok sert çıktı. “Sizi ilk ve son kez muhatap alıyorum, ya destek vereceksiniz ya da esameniz okunmayacak” diyen Özdemir; “Dava arkadaşlarımdan beni mazur görmelerini rica ediyorum, Gördüğüm lüzum üzerine. Eski teşkilat kafası bitti ağalar. İnanmaktan ve samimiyetten uzak olarak Lider, doktrin, teşkilat deyip de demagoji yapıp en çokta bu üçlü Sac ayağı geleneğimize zarar verenler, gördükleri yanlışa yanlış diyemeyenler, bize teşkilatçılık öğretmesin. Kimin geldiğini gittiğini, takip edeceklerine şapkayı önlerine koyup düşünsünler, nerde yanlış yaptık. Bizim sizler ile vakit kaybedecek ne zamanımız ne lüksümüz var” diye konuştu. “GENÇLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ” Sözlerini sürdüren Başkan Özdemir, “Ülkücü rolü yapanlardan alacak dersimiz ise hiç yok. Bu teşkilat kısır döngüleri bıraktı, Bizans hastalıklarından kurtuldu, teşkilatımız yürümeyecek koşacak. Biz fitneden uzak, milletin, özelikle gençlerimizin yanında olacağız, üç beş dedikoducu şaklaban bizi santim etkileyemez. Sosyal medyada engelleyip, liseli ergenler gibi ancak sosyal medyadan ibaret olan Bilgi becerinizle,  yazmaya çizmeye devam edersiniz abilerinizde beğenir sizi gururlandırır yazık çok yazık sizlere. Bizler Ülkücü ülkücünün eksiğini gece karanlığı gibi örtmelidir diye öğrendik, size bu yol yöntemleri kim öğretti bilmiyorum ama kitabı bir daha okuyun” ifadelerini kullandı. “SORUNU OLAN ÇÖZÜM MAKAMINI BİLİYOR” “Hodri meydan” diyerek sert çıkış yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir açıklamasının devamında; “Sorunu olan çözüm makamını, istişare yerini biliyor, buyursun gelsin. İsim vermeden erkeklik yaptığınız o küçük sanal dünyanızdan çıkmanızı bekleyeceğim. Biz işinde gücünde ailesinde ve verilen görevi en iyi şekilde yapma sevdasındayız, ya destek verecek, ya da esameniz dahi okunmayacak, nereye kadar bu alçakça tavır bıkmadınız mı? Sizi de ilk ve son muhatap alışım! Bilesiniz, efendiliği zayıflıkla karıştırmayın, kimsenin izzeti şerefi ve haysiyeti ile artık oynamayın” dedi.
BAŞKAN ÖZDEMİR BU KEZ SERT ÇIKTI;

MHP Gebze İlçe Teşkilatının yeni başkanı olan Bülent Özdemir, parti içinde yaşanan küslüklere ve dedikodulara sert çıktı. Özdemir, “Sizi ilk ve son kez muhatap alıyorum, ya destek vereceksiniz ya da esameniz okunmayacak” dedi.

MHP Gebze İlçe Başkanlığı görevine getirildikten sonra sürekli birlik mesajları veren Bülent Özdemir, parti içindeki dedikodulara çok sert çıktı. “Sizi ilk ve son kez muhatap alıyorum, ya destek vereceksiniz ya da esameniz okunmayacak” diyen Özdemir; “Dava arkadaşlarımdan beni mazur görmelerini rica ediyorum, Gördüğüm lüzum üzerine. Eski teşkilat kafası bitti ağalar. İnanmaktan ve samimiyetten uzak olarak Lider, doktrin, teşkilat deyip de demagoji yapıp en çokta bu üçlü Sac ayağı geleneğimize zarar verenler, gördükleri yanlışa yanlış diyemeyenler, bize teşkilatçılık öğretmesin. Kimin geldiğini gittiğini, takip edeceklerine şapkayı önlerine koyup düşünsünler, nerde yanlış yaptık. Bizim sizler ile vakit kaybedecek ne zamanımız ne lüksümüz var” diye konuştu.

“GENÇLERİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Sözlerini sürdüren Başkan Özdemir, “Ülkücü rolü yapanlardan alacak dersimiz ise hiç yok. Bu teşkilat kısır döngüleri bıraktı, Bizans hastalıklarından kurtuldu, teşkilatımız yürümeyecek koşacak. Biz fitneden uzak, milletin, özelikle gençlerimizin yanında olacağız, üç beş dedikoducu şaklaban bizi santim etkileyemez. Sosyal medyada engelleyip, liseli ergenler gibi ancak sosyal medyadan ibaret olan Bilgi becerinizle,  yazmaya çizmeye devam edersiniz abilerinizde beğenir sizi gururlandırır yazık çok yazık sizlere. Bizler Ülkücü ülkücünün eksiğini gece karanlığı gibi örtmelidir diye öğrendik, size bu yol yöntemleri kim öğretti bilmiyorum ama kitabı bir daha okuyun” ifadelerini kullandı.

“SORUNU OLAN ÇÖZÜM MAKAMINI BİLİYOR”

“Hodri meydan” diyerek sert çıkış yapan MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir açıklamasının devamında; “Sorunu olan çözüm makamını, istişare yerini biliyor, buyursun gelsin. İsim vermeden erkeklik yaptığınız o küçük sanal dünyanızdan çıkmanızı bekleyeceğim. Biz işinde gücünde ailesinde ve verilen görevi en iyi şekilde yapma sevdasındayız, ya destek verecek, ya da esameniz dahi okunmayacak, nereye kadar bu alçakça tavır bıkmadınız mı? Sizi de ilk ve son muhatap alışım! Bilesiniz, efendiliği zayıflıkla karıştırmayın, kimsenin izzeti şerefi ve haysiyeti ile artık oynamayın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.