19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükakın gözünü kararttı!

Spor 13.06.2021 - 12:32, Güncelleme: 13.06.2021 - 12:32
 

Büyükakın gözünü kararttı!

Büyükakın gözünü kararttı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Spor Şöleni büyük bir coşkuyla tamamlandı. Birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıktığı şölende Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli’yi sporda marka haline getireceklerini ifade ederek sporun önemine işaret etti.  BİZ SPORU BİR YAŞAM BİÇİMİ HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın uzunca süren pandemi sürecine dikkat çekerek sporu bir yaşam biçimi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Yeniden katılımcılarla birlikte olduğundan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Büyükakın, ‘’Spor tarihimizde önemli yer edinmiş efsanelerimiz de burada. Önemli olan sporu bir yaşam biçimi haline getirmek. Başından beri sporla ilgiliyiz. Biz gençlerimizi sportif anlamda geleceğe hazırlıyoruz.’’ dedi.        HER BAŞARILI SPORCUNUN ARAKASINDA BİR AİLE VARDIR Sporcu yetişmesinde ailenin önemine dikkat çeken Başkan Büyükakın “Her başarılı sporcunun arakasında bir aile vardır. Anne ve babalar çocuklarınızı ihmal etmeyin, biz de size destek olacağız. Biz 4-5 yaşlarından itibaren çocuklarımızla buluşup spor yapacağız ve bunun için test merkezlerimiz de mevcuttur. Bu merkezlerde çocuklarımızı doğru alana kanalize etmeye çalışıyoruz. En sonunda ise Amatör Spor Kulüpleri ve Kağıtsporumuzla tanıştırıp onların sporcu olmaları için ön ayak olmaya çalışıyoruz. 15 yıllık bir proje çocuklarımızı dünya çapında sporcu yapacaktır. Her dalda çalışmalarımız var ve her alanda Spor Kenti Kocaeli oluşturuyoruz.” diye konuştu.  
Büyükakın gözünü kararttı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen Spor Şöleni büyük bir coşkuyla tamamlandı. Birbirinden renkli görüntülerin ortaya çıktığı şölende Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Kocaeli’yi sporda marka haline getireceklerini ifade ederek sporun önemine işaret etti. 

BİZ SPORU BİR YAŞAM BİÇİMİ HALİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Programda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın uzunca süren pandemi sürecine dikkat çekerek sporu bir yaşam biçimi haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi. Yeniden katılımcılarla birlikte olduğundan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Büyükakın, ‘’Spor tarihimizde önemli yer edinmiş efsanelerimiz de burada. Önemli olan sporu bir yaşam biçimi haline getirmek. Başından beri sporla ilgiliyiz. Biz gençlerimizi sportif anlamda geleceğe hazırlıyoruz.’’ dedi.       

HER BAŞARILI SPORCUNUN ARAKASINDA BİR AİLE VARDIR

Sporcu yetişmesinde ailenin önemine dikkat çeken Başkan Büyükakın “Her başarılı sporcunun arakasında bir aile vardır. Anne ve babalar çocuklarınızı ihmal etmeyin, biz de size destek olacağız. Biz 4-5 yaşlarından itibaren çocuklarımızla buluşup spor yapacağız ve bunun için test merkezlerimiz de mevcuttur. Bu merkezlerde çocuklarımızı doğru alana kanalize etmeye çalışıyoruz. En sonunda ise Amatör Spor Kulüpleri ve Kağıtsporumuzla tanıştırıp onların sporcu olmaları için ön ayak olmaya çalışıyoruz. 15 yıllık bir proje çocuklarımızı dünya çapında sporcu yapacaktır. Her dalda çalışmalarımız var ve her alanda Spor Kenti Kocaeli oluşturuyoruz.” diye konuştu.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.