19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükakın ve Ellibeş, MHP ve BBP’ye gitti!

Siyaset 14.10.2021 - 14:41, Güncelleme: 14.10.2021 - 14:41
 

Büyükakın ve Ellibeş, MHP ve BBP’ye gitti!

Büyükakın ve Ellibeş, MHP ve BBP’ye gitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ile BBP İl Başkanı Remzi Kaya'yı ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindeki heyet ilk olarak MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt'u MHP İl binasında ziyaret etti. Ziyarette ilk sözü alan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, "Kocaeli şu anda ciddi bir mücadele veriliyor. Cumhur ittifakımız devam ediyor. Cumhur ittifakı ne kadar güçlü olursa Türkiye o kadar güçlü olur. MHP olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğa hazırız. Kocaeli'nin 2 milyon vatandaşı için, bize olan güveni kaybetmemek için çalışmaktan geri durmayacağız. 75 günde MHP ciddi bir hareket halinde. Birçok adım attık. İlki gerçekleştirdik. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Önümüzdeki seçimlere kadar durmayacağız. Birlik ve beraberlik örnek olacak" diye konuştu. "İTTİFAK, SEÇİMDE SANDIĞA YANSIYACAK" Ardından konuşan AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu ittifak anlayışı ittifaktan çok öte bir birliktelik. Ortaya konulan bu birlikteliğin ne ile mücadele ettiğini gözlemliyoruz. Türkiye genelinde ve Kocaeli'de sahaya yansıtmanın çabası içindeyiz. 2023 Haziranındaki seçimde inşallah sandığa yansıtacağız. Biz bu uğurda birlikte bugüne kadar olduğu gibi çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Amerika gibi emperyalist bir devletin hedef oklarında varsak biz doğru yoldayız demektir. Bu bizi daha güçlü bu yolda yürümemizi sağlar" ifadelerini kullandı. “CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI TAHİR BAŞKAN OLACAK” Büyükakın, Ellibeş ve beraberlerindeki heyet MHP Kocaeli’nin ardından BBP İl Başkanı Remzi Kaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Tahir Büyükakın'a hediye takdim eden Kaya ilk sözü de alarak "Hem il başkanına hem de Tahir başkana hoş geldiniz diyorum. Kendilerini ağırlamaktan onur duyduk. Rabbim izin verirse 2023 seçimlerinde de Cumhur ittifakının adayı kendisi olacak. Aynı yolda istikamette hedefimizi sürdüreceğiz" dedi. "BİZ DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ" Son sözü alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmaların daha da artarak devam etmesi en büyük temennimiz. Bu aslında bir beka davası. Bu daha nizami alem davası. Biz biliyoruz ki bu dünyada geçici olarak kalacağız. Geriye eserlerimiz kalacak. Genel Merkezlerimiz düzeyinde bundan önceki seçimlerde sağlanan ittifak devam ediyor. Biz nizami alem davamıza devam ederek diz çökmeyeceğiz. Zaman zaman hatalarımız olabilir. Ama Allah şahittir ki bir dakikamız bile boş geçmiyor. Sizleri ihmal ediyorsak zaman ayıramıyorsak hakkınızı helal edin. Bizlerin boşa geçirecek zamanımız yok. Çok ciddi stratejik hamleler yapılıyor. 2023'te yine bütün oyunları yerle bir edeceğiz. Allah'ın izniyle yine biz galip geleceğiz. Bu milletin hafızası tektir. Gençlerin istikameti tektir. Allah bizleri birbirimizden ayırmasın" ifadelerini kullandı.
Büyükakın ve Ellibeş, MHP ve BBP’ye gitti!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt ile BBP İl Başkanı Remzi Kaya'yı ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş ve beraberindeki heyet ilk olarak MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt'u MHP İl binasında ziyaret etti. Ziyarette ilk sözü alan MHP İl Başkanı Yunus Emre Kurt, "Kocaeli şu anda ciddi bir mücadele veriliyor. Cumhur ittifakımız devam ediyor. Cumhur ittifakı ne kadar güçlü olursa Türkiye o kadar güçlü olur. MHP olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğa hazırız. Kocaeli'nin 2 milyon vatandaşı için, bize olan güveni kaybetmemek için çalışmaktan geri durmayacağız. 75 günde MHP ciddi bir hareket halinde. Birçok adım attık. İlki gerçekleştirdik. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Önümüzdeki seçimlere kadar durmayacağız. Birlik ve beraberlik örnek olacak" diye konuştu.

"İTTİFAK, SEÇİMDE SANDIĞA YANSIYACAK"

Ardından konuşan AK Parti il Başkanı Mehmet Ellibeş, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Devlet Bahçeli'nin ortaya koyduğu ittifak anlayışı ittifaktan çok öte bir birliktelik. Ortaya konulan bu birlikteliğin ne ile mücadele ettiğini gözlemliyoruz. Türkiye genelinde ve Kocaeli'de sahaya yansıtmanın çabası içindeyiz. 2023 Haziranındaki seçimde inşallah sandığa yansıtacağız. Biz bu uğurda birlikte bugüne kadar olduğu gibi çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Amerika gibi emperyalist bir devletin hedef oklarında varsak biz doğru yoldayız demektir. Bu bizi daha güçlü bu yolda yürümemizi sağlar" ifadelerini kullandı.

“CUMHUR İTTİFAKININ ADAYI TAHİR BAŞKAN OLACAK”

Büyükakın, Ellibeş ve beraberlerindeki heyet MHP Kocaeli’nin ardından BBP İl Başkanı Remzi Kaya’yı ziyaret etti. Ziyarette Tahir Büyükakın'a hediye takdim eden Kaya ilk sözü de alarak "Hem il başkanına hem de Tahir başkana hoş geldiniz diyorum. Kendilerini ağırlamaktan onur duyduk. Rabbim izin verirse 2023 seçimlerinde de Cumhur ittifakının adayı kendisi olacak. Aynı yolda istikamette hedefimizi sürdüreceğiz" dedi.

"BİZ DİZ ÇÖKMEYECEĞİZ"

Son sözü alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Şimdiye kadar yapmış olduğumuz çalışmaların daha da artarak devam etmesi en büyük temennimiz. Bu aslında bir beka davası. Bu daha nizami alem davası. Biz biliyoruz ki bu dünyada geçici olarak kalacağız. Geriye eserlerimiz kalacak. Genel Merkezlerimiz düzeyinde bundan önceki seçimlerde sağlanan ittifak devam ediyor. Biz nizami alem davamıza devam ederek diz çökmeyeceğiz. Zaman zaman hatalarımız olabilir. Ama Allah şahittir ki bir dakikamız bile boş geçmiyor. Sizleri ihmal ediyorsak zaman ayıramıyorsak hakkınızı helal edin. Bizlerin boşa geçirecek zamanımız yok. Çok ciddi stratejik hamleler yapılıyor. 2023'te yine bütün oyunları yerle bir edeceğiz. Allah'ın izniyle yine biz galip geleceğiz. Bu milletin hafızası tektir. Gençlerin istikameti tektir. Allah bizleri birbirimizden ayırmasın" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.