Büyükakın'dan Yıldızlı’ya: “Anca reklam yapıyor, lafla peynir gemisi yürümez”

Siyaset 28.05.2022 - 14:29, Güncelleme: 28.05.2022 - 14:29
 

Büyükakın'dan Yıldızlı’ya: “Anca reklam yapıyor, lafla peynir gemisi yürümez”

Büyükakın'dan Yıldızlı’ya: “Anca reklam yapıyor, lafla peynir gemisi yürümez”

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 100. İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’yı topa tuttu. Büyükakın, “O üslubu kendisine iade ediyoruz. Yapmak istedikleri tek bir şey var, memleketi kaosa sürüklemek. Belediyelerinin hali ortada. İş yok ama polemik var. Anca reklam yapıyorlar ama lafla peynir gemisi yürümez” dedi. CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı gün içerisinde partili isimlerle bir araya gelmiş ve bir basın açıklaması gerçekleştirmişti. Basın açıklamasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Büyükakın hakkında da ifadeler kullanan CHP İl Başkanı Yıldızlı'ya, Başkan Büyükakın'dan yanıt geldi.  AK Parti 100. Körfez İlçe Danışma Meclisi'nde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu ifadeleri kullandı: "Şener başkanımız yaptığımız işleri anlatarak işimizi kolaylaştırdı. 290 milyon TL değerinde bir yatırımı Körfez ile buluşturduk. Zamanında temeli atılmış ama bir bir çivi çakılmamış havuz vardı, bu havuzu tamamladık ve yarı olimpik havuzu Körfez'e kazandırdık. Körfez'in kuzey mahalleleriyle güney mahallelerini bir birine bağladık. Herekeli vatandaşımıza müjde, bölgede bir yol vardı, bu yolu başkanlarımızın kapısını aşındırarak sorunları giderdik ve önümüzdeki günlerde ihalesine çıkılacak. Biz sizden aldığımızı emaneti hak etmek için elimizden geleni yapacağız. LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ Bugün medyada CHP İl Başkanı partisinin yönetim stratejisine uygun bir açıklama yapmış. İl başkanlığı görevinde bulunan bir insan üslubu ortada. Genel merkezinin yolundan yürümeye devam ediyor ki kendisi sıkışınca genel merkez misali açıklama yapıyor. Bu zat iftiralar atıyor, üslubunu kendisine iade ediyoruz. Belediyelerinin durumu ortada, anca reklam yapıyorlar ama lafla peynir gemisi yürümez."
Büyükakın'dan Yıldızlı’ya: “Anca reklam yapıyor, lafla peynir gemisi yürümez”

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı 100. İlçe Danışma Meclisi toplantısında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı’yı topa tuttu. Büyükakın, “O üslubu kendisine iade ediyoruz. Yapmak istedikleri tek bir şey var, memleketi kaosa sürüklemek. Belediyelerinin hali ortada. İş yok ama polemik var. Anca reklam yapıyorlar ama lafla peynir gemisi yürümez” dedi.

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı gün içerisinde partili isimlerle bir araya gelmiş ve bir basın açıklaması gerçekleştirmişti. Basın açıklamasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı  Tahir Büyükakın hakkında da ifadeler kullanan CHP İl Başkanı Yıldızlı'ya, Başkan Büyükakın'dan yanıt geldi.  AK Parti 100. Körfez İlçe Danışma Meclisi'nde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın şu ifadeleri kullandı: "Şener başkanımız yaptığımız işleri anlatarak işimizi kolaylaştırdı. 290 milyon TL değerinde bir yatırımı Körfez ile buluşturduk. Zamanında temeli atılmış ama bir bir çivi çakılmamış havuz vardı, bu havuzu tamamladık ve yarı olimpik havuzu Körfez'e kazandırdık. Körfez'in kuzey mahalleleriyle güney mahallelerini bir birine bağladık. Herekeli vatandaşımıza müjde, bölgede bir yol vardı, bu yolu başkanlarımızın kapısını aşındırarak sorunları giderdik ve önümüzdeki günlerde ihalesine çıkılacak. Biz sizden aldığımızı emaneti hak etmek için elimizden geleni yapacağız.

LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMEZ

Bugün medyada CHP İl Başkanı partisinin yönetim stratejisine uygun bir açıklama yapmış. İl başkanlığı görevinde bulunan bir insan üslubu ortada. Genel merkezinin yolundan yürümeye devam ediyor ki kendisi sıkışınca genel merkez misali açıklama yapıyor. Bu zat iftiralar atıyor, üslubunu kendisine iade ediyoruz. Belediyelerinin durumu ortada, anca reklam yapıyorlar ama lafla peynir gemisi yürümez."

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.