19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz, halkla buluştu

Gebze 07.07.2021 - 11:55, Güncelleme: 07.07.2021 - 11:55
 

Büyükgöz, halkla buluştu

Büyükgöz, halkla buluştu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerini her çarşamba günü ağırlayacağı Halk Buluşmalarını yeniden başlattı. Gebze Halk Buluşmaları yeniden başladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün göreve gelir gelmez başlattığı Halk Buluşmalarına Pandemi nedeniyle ara verilmişti. Kontrollü normalleşme döneminde Halk Buluşmalarını yeniden başlatan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerinin her hafta Çarşamba günü ağırlıyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek onların dertlerini çözmeye, talep ve önerilerini dinlemeye ayıran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Pandemiyle mücadele döneminde bir süre ara verdiğimiz Halk Buluşmalarımızı yeniden başlatmış bulunuyoruz.  Hemşerilerimizle yine iç içe olmaya özen göstereceğiz, onların sorunlarını dinleyip, dertleriyle dertleneceğiz. Çözüm odaklı yaptığımız çalışmalar doğrultusunda vatandaşımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya da devam edeceğiz. Buraya gelemeyen vatandaşlarımız için de Mahalle Meclislerimizi yeniden başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.  
Büyükgöz, halkla buluştu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerini her çarşamba günü ağırlayacağı Halk Buluşmalarını yeniden başlattı.

Gebze Halk Buluşmaları yeniden başladı. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün göreve gelir gelmez başlattığı Halk Buluşmalarına Pandemi nedeniyle ara verilmişti. Kontrollü normalleşme döneminde Halk Buluşmalarını yeniden başlatan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebzeli hemşerilerinin her hafta Çarşamba günü ağırlıyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek onların dertlerini çözmeye, talep ve önerilerini dinlemeye ayıran Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, “Pandemiyle mücadele döneminde bir süre ara verdiğimiz Halk Buluşmalarımızı yeniden başlatmış bulunuyoruz.  Hemşerilerimizle yine iç içe olmaya özen göstereceğiz, onların sorunlarını dinleyip, dertleriyle dertleneceğiz. Çözüm odaklı yaptığımız çalışmalar doğrultusunda vatandaşımızın istek ve taleplerini yerine getirmek için elimizden ne geliyorsa yapmaya da devam edeceğiz. Buraya gelemeyen vatandaşlarımız için de Mahalle Meclislerimizi yeniden başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.