Büyükgöz Hizmetleri Anlattı!

Gebze 19.10.2021 - 10:49, Güncelleme: 19.10.2021 - 10:49
 

Büyükgöz Hizmetleri Anlattı!

Büyükgöz Hizmetleri Anlattı!

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Gebze’de Gündem Hizmet ve Yatırım” toplantısının ilk oturumu; 18 Ekim Pazartesi günü, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, üç gün sürecek toplantı programının ilk  gününde siyaset dünyası ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Büyükgöz: “Belediye hizmeti bütün hayatı kuşatır.” Gebze Belediye Başkanı olarak göreve başladığı andan günümüze, ekibiyle ve iş birliği içinde olduğu kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği icraatları kamuoyuyla paylaşan Zinnur Büyükgöz: “Belediye hizmetlerinin sınırları, beşikten mezara kadar bütün hayatı kuşatır. Belediye olarak her gördüğümüz eksikte vatandaşlarımızın, mahallelerimizin, esnafımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın yanındayız.” dedi. Gebze Belediyesi’nin bugüne kadar hiçbir vatandaşını yalnız bırakmadığını dile getiren Büyükgöz: “Allah’ın izniyle bundan sonra da her ihtiyaçta vatandaşımızın yanında olacağız.” ifadesinde bulundu. Gebze Belediyesi aşkla çalışıyor Hayatın düzenli olarak yeni ve dinamik ihtiyaçlar ürettiğini dile getiren Büyükgöz; ulaşımdan eğitime, sağlıktan spora, sosyal desteklerden kültür sanata kadar pek çok alanda bu ihtiyaçları karşılamak için gönülden ve aşkla çalıştıklarını ifade etti. Belediye hizmetleri kapsamında Gebzeli vatandaşlarla düzenli olarak bir araya gelerek hasbihal ettiklerini belirten Büyükgöz: “Hizmet ve eserlerimizin biri bitmeden biri başlıyor. Yeni ihtiyaçlara cevap verecek yeni projeler, hamdolsun masamızdan eksik olmuyor.” dedi. Büyükgöz: “Bu toplantılar, yeni hizmet ve yatırımlar için motivasyon kaynağı.” Gebze Belediyesi tarafından hazırlanan ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bizzat gerçekleştirdiği sunumda; doğrudan ve iş birlikleriyle hayata geçirilen hizmetler, yatırımlar, geleceğe yönelik plan ve projeler katılımcılarla paylaşıldı. Bu etkinlik kapsamında kendilerini ölçme ve değerlendirme şansı da bulduklarını ifade eden Büyükgöz; bu toplantıların, Gebze Belediyesi’ne yeni hizmet ve yatırımlar için motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi. 20 Ekim’e kadar sürecek toplantı programı kapsamında Başkan Büyükgöz; 19 Ekim Salı günü özel sektör temsilcileri, sanayiciler ve tüccarlarla, 20 Ekim Çarşamba günü ise sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. Gebze Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da eş zamanlı olarak yayınlanan ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bizzat gerçekleştirdiği sunum, üç gün sürecek programın sona ermesinin ardından kitaplaştırılarak Gebze’deki ev ve iş yerlerine de ulaştırılacak.  
Büyükgöz Hizmetleri Anlattı!

Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen “Gebze’de Gündem Hizmet ve Yatırım” toplantısının ilk oturumu; 18 Ekim Pazartesi günü, Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, üç gün sürecek toplantı programının ilk  gününde siyaset dünyası ve basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Büyükgöz: “Belediye hizmeti bütün hayatı kuşatır.” Gebze Belediye Başkanı olarak göreve başladığı andan günümüze, ekibiyle ve iş birliği içinde olduğu kurum ve kuruluşlarla gerçekleştirdiği icraatları kamuoyuyla paylaşan Zinnur Büyükgöz: “Belediye hizmetlerinin sınırları, beşikten mezara kadar bütün hayatı kuşatır. Belediye olarak her gördüğümüz eksikte vatandaşlarımızın, mahallelerimizin, esnafımızın, gençlerimizin, yaşlılarımızın yanındayız.” dedi. Gebze Belediyesi’nin bugüne kadar hiçbir vatandaşını yalnız bırakmadığını dile getiren Büyükgöz: “Allah’ın izniyle bundan sonra da her ihtiyaçta vatandaşımızın yanında olacağız.” ifadesinde bulundu.

Gebze Belediyesi aşkla çalışıyor Hayatın düzenli olarak yeni ve dinamik ihtiyaçlar ürettiğini dile getiren Büyükgöz; ulaşımdan eğitime, sağlıktan spora, sosyal desteklerden kültür sanata kadar pek çok alanda bu ihtiyaçları karşılamak için gönülden ve aşkla çalıştıklarını ifade etti. Belediye hizmetleri kapsamında Gebzeli vatandaşlarla düzenli olarak bir araya gelerek hasbihal ettiklerini belirten Büyükgöz: “Hizmet ve eserlerimizin biri bitmeden biri başlıyor. Yeni ihtiyaçlara cevap verecek yeni projeler, hamdolsun masamızdan eksik olmuyor.” dedi. Büyükgöz: “Bu toplantılar, yeni hizmet ve yatırımlar için motivasyon kaynağı.” Gebze Belediyesi tarafından hazırlanan ve Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bizzat gerçekleştirdiği sunumda; doğrudan ve iş birlikleriyle hayata geçirilen hizmetler, yatırımlar, geleceğe yönelik plan ve projeler katılımcılarla paylaşıldı. Bu etkinlik kapsamında kendilerini ölçme ve değerlendirme şansı da bulduklarını ifade eden Büyükgöz; bu toplantıların,

Gebze Belediyesi’ne yeni hizmet ve yatırımlar için motivasyon kaynağı olduğunu dile getirdi. 20 Ekim’e kadar sürecek toplantı programı kapsamında Başkan Büyükgöz; 19 Ekim Salı günü özel sektör temsilcileri, sanayiciler ve tüccarlarla, 20 Ekim Çarşamba günü ise sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. Gebze Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından da eş zamanlı olarak yayınlanan ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün bizzat gerçekleştirdiği sunum, üç gün sürecek programın sona ermesinin ardından kitaplaştırılarak Gebze’deki ev ve iş yerlerine de ulaştırılacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.