Büyükgöz Muhtarlara Sunum Yaptı

Kocaeli 11.11.2021 - 10:34, Güncelleme: 11.11.2021 - 10:34
 

Büyükgöz Muhtarlara Sunum Yaptı

Büyükgöz Muhtarlara Sunum Yaptı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze merkez ve kırsal yerleşim mahallelerinin muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda belediye hizmetleri ve projelere ilişkin sunum da gerçekleştirdi. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahalle muhtarlarıyla toplantıda buluştu. Gebze merkez ve kırsal yerleşim mahallelerinin muhtarlarını toplantıda ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye hizmetleri ve projelere ilişkin sunum da gerçekleştirdi. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıda yemek ikramının ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz muhtarlara, hazırlanan slayt gösteri eşliğinde mahallelere kazandırılan alt yapı ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra ilçe genelinde yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Büyükgöz yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımız, bizim mahallelerdeki gören gözümüz, işiten kulağımız. Vatandaşla belediye arasındaki köprümüz. Onlarla birlikte mahallelerimize en doğru, en gerekli hizmet ve yatırımları ulaştırma imkanı buluyoruz. Şehrimizin gelişimine sizlerle birlikte katkı sağlıyoruz. Bundan sonra da hizmetlerimizi birlikte planlayarak ve koordine ederek değerli Gebzeli hemşerilerimize sunmaya devam edeceğiz. Toplantımıza katılımınızdan ötürü sizlere teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı. Sohbet havasında geçen toplantıda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle muhtarlarının sorularını cevaplandırdı, taleplerini dinledi. Toplantıda belediye başkan yardımcıları Sedat Çelik, Selamet Güner, Yusuf Burkut, Mehmet Dinç, Dursun Ali Arslan ve Remzi Şeker, birim müdürleri de hazır bulundu.   
Büyükgöz Muhtarlara Sunum Yaptı

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze merkez ve kırsal yerleşim mahallelerinin muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda belediye hizmetleri ve projelere ilişkin sunum da gerçekleştirdi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahalle muhtarlarıyla toplantıda buluştu. Gebze merkez ve kırsal yerleşim mahallelerinin muhtarlarını toplantıda ağırlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye hizmetleri ve projelere ilişkin sunum da gerçekleştirdi. Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıda yemek ikramının ardından Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz muhtarlara, hazırlanan slayt gösteri eşliğinde mahallelere kazandırılan alt yapı ve üst yapı yatırımlarının yanı sıra ilçe genelinde yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Büyükgöz yaptığı konuşmada, “Muhtarlarımız, bizim mahallelerdeki gören gözümüz, işiten kulağımız. Vatandaşla belediye arasındaki köprümüz. Onlarla birlikte mahallelerimize en doğru, en gerekli hizmet ve yatırımları ulaştırma imkanı buluyoruz. Şehrimizin gelişimine sizlerle birlikte katkı sağlıyoruz. Bundan sonra da hizmetlerimizi birlikte planlayarak ve koordine ederek değerli Gebzeli hemşerilerimize sunmaya devam edeceğiz. Toplantımıza katılımınızdan ötürü sizlere teşekkürlerimi sunarım” ifadelerini kullandı. Sohbet havasında geçen toplantıda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, mahalle muhtarlarının sorularını cevaplandırdı, taleplerini dinledi. Toplantıda belediye başkan yardımcıları Sedat Çelik, Selamet Güner, Yusuf Burkut, Mehmet Dinç, Dursun Ali Arslan ve Remzi Şeker, birim müdürleri de hazır bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.