19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Büyükgöz ve Çiler liderlik müsabakasında buluşuyor

Spor 14.10.2021 - 10:01, Güncelleme: 14.10.2021 - 10:01
 

Büyükgöz ve Çiler liderlik müsabakasında buluşuyor

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda bu akşam nefesleri kesecek bir mücadele var. D Grubunun iki güçlü takımı Gebze Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası takımları bugün saat 21:00’da karşı karşıya gelecek. Bir anlamda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler kozlarını paylaşacak.

Turnuvanın tecrübeli ekiplerinden, şampiyonluklar ve final başarıları göstermiş olan Gebze Ticaret Odası, Basın Turnuvası’nda 29. Kez sahne alan Gebze Belediyesi ile karşılaşacak. Gebze Belediyesi bu yıl kadrosunda ki yetenekli isimlerle dikkat çekiyor ve son yılların en iddialı ekiplerinden birisini kurmuş durumda. Grubunda iki maçını da zorlanmadan alan Gebze Belediyesi ve GTO, grup liderlik için karşılaşacak. Ancak, her iki ekip içinde bu maçın anlam ve önemi büyük. Bir anlamda erken final niteliğinde ki maça her iki ekip taraftarlarının da yoğun ilgisi bekleniyor. Bugün oynanacak zorlu mücadeleyi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in birlikte takip etmesi bekleniyor. FARABİ, MÜSİAD İLE UMUTLANDI 29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nın renkli ekiplerinden olan Farabi Hastanesi, grupta ki son maçından tek galibiyetini aldı. Darıca Belediyesi gibi güçlü bir takımla başladığı grup maçlarında, nefes kesen mücadelede hakemlere mağlup olan Farabi Hastanesi, gruptaki son maçında MÜSİD’ın gençleri ile eşleşti. Her iki ekip içinde gruptan çıkma adına son şans olan mücadelede Farabi Hastanesi sahadan 8-5 galip ayrılarak, umutlarını korudu. Diğer gruplardan alınacak sonuçlar ve bu grubun son maçında ki sonuca göre Farabi Hastanesi zor da olsa üst turlara çıkma şansı bulacak. Farabi Hastanesi’nin gözü bugün ve yarın oynanacak maçlarda ve gruplarda ki puan cetvelinde olacak. EŞLEŞMELER NASIL OLACAK? 4 Takımın 6 ayrı grupta mücadele ettiği turnuvamızda eşleşmeler şu şekilde olacaktır.6 Grubun ilk ve ikinci sırasında ki takımlar direk üst tura yükselirken, en iyi üçüncüler arasından da 4 takım üst tura alınacaktır. Üst tur eşleşmelerin de, 2 grupta ki birinci ve ikinci sıradaki ekipler, birbirleri ile çapraz eşleşecekler, örneğin A grubu birincisi, B grubu ikincisi gibi ve bu takımlar, üst turda A ve B takımı olarak yer alacaklardır. Üst tura alınacak en iyi  olan üçüncüler grubunda ise örneğin A grubundan üç takım bir üst tura yükselmesi durumunda, bir altında ki B yada C grubu ise eşleşmeler bu iki grup arasında olacak. Birinci üçüncü ile ikincilerde birbirleri ile eşleşecek. Burada ki ilk eşleşmeler C, D ve E olarak sıralanacak. Bu sıralamaların ardından A-E(A), B-F (B), C-H (C), D-G (D) şeklinde eşleşmeler olacak. Yarı final eşleşmesi ise A-C, D-E şeklinde olacaktır.
29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nda bu akşam nefesleri kesecek bir mücadele var. D Grubunun iki güçlü takımı Gebze Belediyesi ve Gebze Ticaret Odası takımları bugün saat 21:00’da karşı karşıya gelecek. Bir anlamda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ile Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler kozlarını paylaşacak.

Turnuvanın tecrübeli ekiplerinden, şampiyonluklar ve final başarıları göstermiş olan Gebze Ticaret Odası, Basın Turnuvası’nda 29. Kez sahne alan Gebze Belediyesi ile karşılaşacak. Gebze Belediyesi bu yıl kadrosunda ki yetenekli isimlerle dikkat çekiyor ve son yılların en iddialı ekiplerinden birisini kurmuş durumda. Grubunda iki maçını da zorlanmadan alan Gebze Belediyesi ve GTO, grup liderlik için karşılaşacak. Ancak, her iki ekip içinde bu maçın anlam ve önemi büyük. Bir anlamda erken final niteliğinde ki maça her iki ekip taraftarlarının da yoğun ilgisi bekleniyor. Bugün oynanacak zorlu mücadeleyi Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler’in birlikte takip etmesi bekleniyor.

FARABİ, MÜSİAD İLE UMUTLANDI

29. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’nın renkli ekiplerinden olan Farabi Hastanesi, grupta ki son maçından tek galibiyetini aldı. Darıca Belediyesi gibi güçlü bir takımla başladığı grup maçlarında, nefes kesen mücadelede hakemlere mağlup olan Farabi Hastanesi, gruptaki son maçında MÜSİD’ın gençleri ile eşleşti. Her iki ekip içinde gruptan çıkma adına son şans olan mücadelede Farabi Hastanesi sahadan 8-5 galip ayrılarak, umutlarını korudu. Diğer gruplardan alınacak sonuçlar ve bu grubun son maçında ki sonuca göre Farabi Hastanesi zor da olsa üst turlara çıkma şansı bulacak. Farabi Hastanesi’nin gözü bugün ve yarın oynanacak maçlarda ve gruplarda ki puan cetvelinde olacak.

EŞLEŞMELER NASIL OLACAK?

4 Takımın 6 ayrı grupta mücadele ettiği turnuvamızda eşleşmeler şu şekilde olacaktır.6 Grubun ilk ve ikinci sırasında ki takımlar direk üst tura yükselirken, en iyi üçüncüler arasından da 4 takım üst tura alınacaktır.

Üst tur eşleşmelerin de, 2 grupta ki birinci ve ikinci sıradaki ekipler, birbirleri ile çapraz eşleşecekler, örneğin A grubu birincisi, B grubu ikincisi gibi ve bu takımlar, üst turda A ve B takımı olarak yer alacaklardır. Üst tura alınacak en iyi  olan üçüncüler grubunda ise örneğin A grubundan üç takım bir üst tura yükselmesi durumunda, bir altında ki B yada C grubu ise eşleşmeler bu iki grup arasında olacak. Birinci üçüncü ile ikincilerde birbirleri ile eşleşecek. Burada ki ilk eşleşmeler C, D ve E olarak sıralanacak.

Bu sıralamaların ardından A-E(A), B-F (B), C-H (C), D-G (D) şeklinde eşleşmeler olacak. Yarı final eşleşmesi ise A-C, D-E şeklinde olacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.