Büyükşehir çalışanları ilk kez sahneye çıkacak

Kültür-Sanat 12.10.2020 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Büyükşehir çalışanları ilk kez sahneye çıkacak

Şehir Tiyatrosu, planladığı "Kılıçarslan" oyunu için Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan ve projenin içinde yer almak isteyen gönüllüleri seçmeye başladı. İskender Pala’nın yazdığı ve Aydın Sigalı’nın yöneteceği, “Kılıçarslan” adlı oyun ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yine büyük bir projeye hazırlanıyor. Tarihimizde yer almış kahramanların hak ettikleri değerleri, tiyatro sanatı yoluyla vurgulamak ve bunu genç nesillere aktarmak için yola çıkan Şehir Tiyatrosu, yine bir ilke imza atıyor. Şehir Tiyatrosu, oyunun aksiyon sahnelerinde yer vermek üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan ve projenin içinde yer almak isteyen gönüllüleri seçmeye başladı. KURUMSAL AİDİYET ÖN PLANDA Kurumsal aidiyeti ön plana alan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kentimizde yaşayan tarih danışmanlarının da desteğiyle topyekün büyük bir projeye hazırlanıyor. Ayrıca ülke çapındaki tasarımcılarında görev aldığı bu projeye, pandemi sürecinin gerektirdiği tedbirleri de alarak büyük bir titizlikle hazırlanan Şehir Tiyatroları, Aralık ayı içerisinde sahnelemeyi planladığı "Kılıçarslan" oyunuyla, milli değerlerimize ve günümüzün sorunlarıyla bu tarihsel sürecin nasıl bir benzerlik taşıdığına dikkat çekmeyi hedefliyor.

Şehir Tiyatrosu, planladığı "Kılıçarslan" oyunu için Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan ve projenin içinde yer almak isteyen gönüllüleri seçmeye başladı.

İskender Pala’nın yazdığı ve Aydın Sigalı’nın yöneteceği, “Kılıçarslan” adlı oyun ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları yine büyük bir projeye hazırlanıyor. Tarihimizde yer almış kahramanların hak ettikleri değerleri, tiyatro sanatı yoluyla vurgulamak ve bunu genç nesillere aktarmak için yola çıkan Şehir Tiyatrosu, yine bir ilke imza atıyor. Şehir Tiyatrosu, oyunun aksiyon sahnelerinde yer vermek üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalışan ve projenin içinde yer almak isteyen gönüllüleri seçmeye başladı.

KURUMSAL AİDİYET ÖN PLANDA

Kurumsal aidiyeti ön plana alan Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, kentimizde yaşayan tarih danışmanlarının da desteğiyle topyekün büyük bir projeye hazırlanıyor. Ayrıca ülke çapındaki tasarımcılarında görev aldığı bu projeye, pandemi sürecinin gerektirdiği tedbirleri de alarak büyük bir titizlikle hazırlanan Şehir Tiyatroları, Aralık ayı içerisinde sahnelemeyi planladığı "Kılıçarslan" oyunuyla, milli değerlerimize ve günümüzün sorunlarıyla bu tarihsel sürecin nasıl bir benzerlik taşıdığına dikkat çekmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.