Büyükşehirden toplu taşıma şoförlerine ilkyardım eğitimi

Kocaeli 12.09.2021 - 10:19, Güncelleme: 12.09.2021 - 10:20
 

Büyükşehirden toplu taşıma şoförlerine ilkyardım eğitimi

Büyükşehir tarafından toplu taşıma sürücülerine temel ilk yardım eğitimleri veriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, toplu taşıma sürücülerine verilen eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda sürücüler temel ilk yardım eğitimleriyle her türlü olumsuzluğa anında müdahale etmesi için bilinçlendiriliyor. YAŞAMSAL FONKSİYONLARIN SÜRDÜRÜLMESİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği temel ilk yardım eğitimleri devam ediyor. Temel ilk yardım eğitimleri yaralının yaşamsal fonksiyonlarının sürdürebilmesini sağlamak amacıyla veriliyor. Ayrıca yardım gelene kadar yaralının yaşamsal fonksiyonlarını sürdürebilmesi ve yaralının kötüleşmesine nasıl engel olunması gerektiği uygulamalı olarak sürücülere anlatılıyor. Sürücüler, eğitim kapsamında ayrıca kalp masajı, suni teneffüs, kırıklara müdahale, açık yaralara müdahale gibi birçok konuyu öğreniyor. SÜRÜCÜLER DAHA BİLİNÇLİ Teorik bilgilerin aktarılmasının ardından, konuların pekiştirilmesi için katılımcılara pratik yaptırılıyor. Katılımın yüksek olduğu eğitimlerde sürücülerin eğitimi önemsediği ve katılımın yüksek olduğu görülüyor. Bu gibi eğitimlerin devam etmesini isteyen sürücüler artık araçta ya da günlük hayatlarında sakatlanma ve yaralanma ve diğer risklerle karşı karşıya kaldıklarında neler yapmaları konusunda daha bilinçli olduklarını ifade ediyor.
Büyükşehir tarafından toplu taşıma sürücülerine temel ilk yardım eğitimleri veriliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, toplu taşıma sürücülerine verilen eğitimlere devam ediyor. Bu kapsamda sürücüler temel ilk yardım eğitimleriyle her türlü olumsuzluğa anında müdahale etmesi için bilinçlendiriliyor.

YAŞAMSAL FONKSİYONLARIN SÜRDÜRÜLMESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği temel ilk yardım eğitimleri devam ediyor. Temel ilk yardım eğitimleri yaralının yaşamsal fonksiyonlarının sürdürebilmesini sağlamak amacıyla veriliyor. Ayrıca yardım gelene kadar yaralının yaşamsal fonksiyonlarını sürdürebilmesi ve yaralının kötüleşmesine nasıl engel olunması gerektiği uygulamalı olarak sürücülere anlatılıyor. Sürücüler, eğitim kapsamında ayrıca kalp masajı, suni teneffüs, kırıklara müdahale, açık yaralara müdahale gibi birçok konuyu öğreniyor.

SÜRÜCÜLER DAHA BİLİNÇLİ

Teorik bilgilerin aktarılmasının ardından, konuların pekiştirilmesi için katılımcılara pratik yaptırılıyor. Katılımın yüksek olduğu eğitimlerde sürücülerin eğitimi önemsediği ve katılımın yüksek olduğu görülüyor. Bu gibi eğitimlerin devam etmesini isteyen sürücüler artık araçta ya da günlük hayatlarında sakatlanma ve yaralanma ve diğer risklerle karşı karşıya kaldıklarında neler yapmaları konusunda daha bilinçli olduklarını ifade ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.