Büyükşehir'in yeni otobüslerinin ihalesi ertelendi

Kocaeli 28.09.2021 - 16:25, Güncelleme: 28.09.2021 - 16:25
 

Büyükşehir'in yeni otobüslerinin ihalesi ertelendi

Büyükşehir'in yeni otobüslerinin ihalesi ertelendi

Büyükşehir Belediyesi tarafından alınması planlanan 90 otobüsün bugün yapılması planlanan ihalesi 14 Ekim’e ertelendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınması planlanan 90 otobüs için bugün yapılması planlanan ihale ertelendi. 14 Ekim’de saat 14.00’te yapılacak olan ihale ile yeni otobüslerin alımı gerçekleştirilecek. İhalenin ardından ihaleyi alan firma 185 gün içinde araçları teslim edecek. Araçların 2022 yılında yapılacak olan ulaşım düzenlemelerinde kullanılması planlanıyor. YENİ PROJELERDE KULLANILACAK Büyükşehir Belediyesi daha konforlu ve daha ulaşılabilir bir toplu taşıma sistemi için başlattığı çalışmalar kapsamında 109 araçtan sonra 90 araç daha almak için çalışmalarını tamamladı ve ihaleye çıktı. Bugün yapılması planlanan ihale 14 Ekim’e ertelendi. Alınacak olan araçlar doğalgazlı ve çevreci olacak. 12 ile 18 metre uzunluğundaki araçlar Hat 41 K gibi kentin güneyinde kurulması planlanan Hat 41 G’de kullanılabileceği düşünülüyor.    
Büyükşehir'in yeni otobüslerinin ihalesi ertelendi

Büyükşehir Belediyesi tarafından alınması planlanan 90 otobüsün bugün yapılması planlanan ihalesi 14 Ekim’e ertelendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınması planlanan 90 otobüs için bugün yapılması planlanan ihale ertelendi. 14 Ekim’de saat 14.00’te yapılacak olan ihale ile yeni otobüslerin alımı gerçekleştirilecek. İhalenin ardından ihaleyi alan firma 185 gün içinde araçları teslim edecek. Araçların 2022 yılında yapılacak olan ulaşım düzenlemelerinde kullanılması planlanıyor.

YENİ PROJELERDE KULLANILACAK

Büyükşehir Belediyesi daha konforlu ve daha ulaşılabilir bir toplu taşıma sistemi için başlattığı çalışmalar kapsamında 109 araçtan sonra 90 araç daha almak için çalışmalarını tamamladı ve ihaleye çıktı. Bugün yapılması planlanan ihale 14 Ekim’e ertelendi. Alınacak olan araçlar doğalgazlı ve çevreci olacak. 12 ile 18 metre uzunluğundaki araçlar Hat 41 K gibi kentin güneyinde kurulması planlanan Hat 41 G’de kullanılabileceği düşünülüyor.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.