Çakır, resmen Gelecek Partisi’nin il başkanı!

Siyaset 25.08.2021 - 15:04, Güncelleme: 25.08.2021 - 15:04
 

Çakır, resmen Gelecek Partisi’nin il başkanı!

Çakır, resmen Gelecek Partisi’nin il başkanı!

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan çiçeği burnunda başkan Serap Çakır, düzenlenen devir teslim töreni ile Ömer Faruk Başaran’dan görevi teslim aldı. Gelecek Partisi Kocaeli eski İl Başkanı Ömer Faruk Başaran geçtiğimiz ay işlerinin yoğunluğu dolayısıyla görevinden istifa etmişti. Başaran’ın ardından birçok isim için İl Başkanlığı düşünülürken yapılan istişarelerin sonucunda başarılı siyasetçi Gebzeli Serap Çakır’ın il başkanı olmasına karar verildi. Serap Çakır’a kararı Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Ankara’da bizzat tebliğ ederken, İl Başkanlığının duyulması ile birçok kesim tarafından Çakır’a destek yağdı. Öte yandan kararın kendisine tebliğ edilmesinin ardından harekete geçen Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın çiçeği burnunda başkanı Serap Çakır, bir program düzenleyerek önce devir teslim töreni ardından da teşkilatlarla ilk toplantısını gerçekleştirdi. TEŞEKKÜR ETTİ Devir teslim töreninde görevi Başaran’dan devralan Çakır, resmen Gelecek Partisi Kocaeli’nin yeni il başkanı oldu. Devir teslim töreninin ardından teşkilatlarla bir toplantı yaparak partililere ve kendisine destek verenlere teşekkür eden yeni başkan Serap Çakır, “Genel Başkan Yardımcımız Doğan Demir, önceki İl Başkanımız Ömer Faruk Başaran, İl yönetimi ve İlçe Başkanlarımızın katılımıyla ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduk. Kapıda çiçekle karşılayan teşkilat mensuplarımıza teşekkürler” dedi. “ALLAH MUVAFFAK ETSİN” Çakır’ın ardından konuşan eski İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ise “İl başkanlığı görevini Serap Çakır Hanım’a devir ve teslim ettim. Allah muvaffak etsin. Devir teslim töreni sonrası Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir'in de katılımıyla toplantı düzenlendi” dedi.
Çakır, resmen Gelecek Partisi’nin il başkanı!

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’na atanan çiçeği burnunda başkan Serap Çakır, düzenlenen devir teslim töreni ile Ömer Faruk Başaran’dan görevi teslim aldı.

Gelecek Partisi Kocaeli eski İl Başkanı Ömer Faruk Başaran geçtiğimiz ay işlerinin yoğunluğu dolayısıyla görevinden istifa etmişti. Başaran’ın ardından birçok isim için İl Başkanlığı düşünülürken yapılan istişarelerin sonucunda başarılı siyasetçi Gebzeli Serap Çakır’ın il başkanı olmasına karar verildi. Serap Çakır’a kararı Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Ankara’da bizzat tebliğ ederken, İl Başkanlığının duyulması ile birçok kesim tarafından Çakır’a destek yağdı. Öte yandan kararın kendisine tebliğ edilmesinin ardından harekete geçen Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın çiçeği burnunda başkanı Serap Çakır, bir program düzenleyerek önce devir teslim töreni ardından da teşkilatlarla ilk toplantısını gerçekleştirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Devir teslim töreninde görevi Başaran’dan devralan Çakır, resmen Gelecek Partisi Kocaeli’nin yeni il başkanı oldu. Devir teslim töreninin ardından teşkilatlarla bir toplantı yaparak partililere ve kendisine destek verenlere teşekkür eden yeni başkan Serap Çakır, “Genel Başkan Yardımcımız Doğan Demir, önceki İl Başkanımız Ömer Faruk Başaran, İl yönetimi ve İlçe Başkanlarımızın katılımıyla ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Yapacağımız çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunduk. Kapıda çiçekle karşılayan teşkilat mensuplarımıza teşekkürler” dedi.

“ALLAH MUVAFFAK ETSİN”

Çakır’ın ardından konuşan eski İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ise “İl başkanlığı görevini Serap Çakır Hanım’a devir ve teslim ettim. Allah muvaffak etsin. Devir teslim töreni sonrası Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir'in de katılımıyla toplantı düzenlendi” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.