Çakır’dan Pazar ziyareti

Siyaset 22.10.2021 - 11:53, Güncelleme: 22.10.2021 - 11:53
 

Çakır’dan Pazar ziyareti

Çakır’dan Pazar ziyareti

Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, İzmit’in en büyük pazarlarından olan Perşembe pazarında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çakır, pazar esnafı ve alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır sivil toplum örgütleri ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.  Çakır, başkan yardımcıları Fethi Özlü ve Süleyman Aydınlık, İzmit ilçe başkanı Ömer Uçar ile birlikte Perşembe Pazarında ziyaretlerde bulundu. Seçim dönemi olmamasına rağmen kendilerine ziyaretlerde bulunulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve alış veriş yapan vatandaşlar adeta dert küpüydü. Her konuşanın işsizlik, pahalılık ve yolsuzluklardan şikayet ettiği ziyaret turunda gördükleri ilgi Gelecek Partisi kurmaylarını fazlasıyla memnun etti. Çakır ise umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini belirterek, “Eninde sonunda sandık önünüze gelecek. Sandıktan kaçış yok. Mutfaktaki yangını söndürecek olanda,  adaletsizliği bitirecek olanda, EYT’yi çözecek olanda biziz. Çözüm önerilerimizi lütfen dinleyin, takip edin” diyerek ziyaretlerine devam etti.  
Çakır’dan Pazar ziyareti

Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır, İzmit’in en büyük pazarlarından olan Perşembe pazarında esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çakır, pazar esnafı ve alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Gelecek Partisi İl Başkanı Serap Çakır sivil toplum örgütleri ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.  Çakır, başkan yardımcıları Fethi Özlü ve Süleyman Aydınlık, İzmit ilçe başkanı Ömer Uçar ile birlikte Perşembe Pazarında ziyaretlerde bulundu. Seçim dönemi olmamasına rağmen kendilerine ziyaretlerde bulunulmasından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf ve alış veriş yapan vatandaşlar adeta dert küpüydü. Her konuşanın işsizlik, pahalılık ve yolsuzluklardan şikayet ettiği ziyaret turunda gördükleri ilgi Gelecek Partisi kurmaylarını fazlasıyla memnun etti. Çakır ise umutsuzluğa kapılmamak gerektiğini belirterek, “Eninde sonunda sandık önünüze gelecek. Sandıktan kaçış yok. Mutfaktaki yangını söndürecek olanda,  adaletsizliği bitirecek olanda, EYT’yi çözecek olanda biziz. Çözüm önerilerimizi lütfen dinleyin, takip edin” diyerek ziyaretlerine devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.