19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Çalışmalar bir adım öteye taşıyacak!”

Eğitim 22.05.2021 - 12:04, Güncelleme: 22.05.2021 - 12:04
 

“Çalışmalar bir adım öteye taşıyacak!”

GTÜ, ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞ BİRLİĞİNİ GENİŞLETİYOR;

GTÜ’DEN, MÜSİAD İLE ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ! GTÜ ve MÜSİAD tarafından üniversite sanayi iş birliğini genişletip, geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) arasında iş birliği protokolü GTÜ Senato Salonu'nda 21 Mayıs Cuma günü yapılan imza töreni ile gerçekleşti. Toplantıya GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz ve yönetim kurulu üyeleri, GTÜ Genel Sekreteri Nadir Yıldırım, GTÜ Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürü Zübeyde Demirkapu, GTÜ TTO Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörü Alkan Koç katıldı.  ORTAK ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLECEK Yapılan iş birliği ile Türkiye’de sağlık, mühendislik, eğitim, sanat, spor, tarım, ormancılık, gıda ve hayvancılığın geliştirilmesi ve modernize edilmesine yönelik sanayi-üniversite iş birliğinin sağlanması, bu kapsamda projeler geliştirilmesi ve katma değeri yüksek üretim yapılması amacıyla ortak çalışmalar yürütecek. GTÜ adına protokole imza atan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, protokol ile hali hazırda yürütülen çalışmaların taçlandığını ifade etti. GTÜ'nün üniversite sanayi iş birliğine yönelik çalışmalarını ulusal ve uluslararası olarak sürekli bir adım öteye taşımaya devam edeceklerini sözlerine ekleyerek, protokolün hayırlı olmasını diledi. AKADEMİK ÇALIŞMA VE BİLİMİN GÜCÜ TECRÜBE İLE BULUŞACAK İmza töreninde konuşan MÜSİAD Gebze Başkanı Beyaz; “GTÜ ve MÜSİAD olarak uzun zamandır yürütülen Sanayi- Üniversite iş birliği çalışma alanlarını genişleterek resmi protokolü imzaladıklarını ifade ederek, MÜSİAD’ın Gebze Teknik Üniversitesiyle iş birliği halinde hareket etmesinden duydukları mutluluğu dile getirdi. “Akademik çalışma ve bilimin gücünü tecrübeyle bir araya getirmek amacıyla bu yolculuğa çıktık. Akademi ve iş dünyasının güç birliği yaparak ortak güç oluşturması çok önemli” diye konuştu. Başkan Beyaz, gerçekleşen protokole imza atmaktan dolayı memnun olduklarını söyleyerek Rektör Aslan’a teşekkür etti.
GTÜ, ÜNİVERSİTE SANAYİ İŞ BİRLİĞİNİ GENİŞLETİYOR;

GTÜ’DEN, MÜSİAD İLE ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ!

GTÜ ve MÜSİAD tarafından üniversite sanayi iş birliğini genişletip, geliştirmeye yönelik protokol imzalandı. Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) arasında iş birliği protokolü GTÜ Senato Salonu'nda 21 Mayıs Cuma günü yapılan imza töreni ile gerçekleşti. Toplantıya GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Serkan Beyaz ve yönetim kurulu üyeleri, GTÜ Genel Sekreteri Nadir Yıldırım, GTÜ Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürü Zübeyde Demirkapu, GTÜ TTO Üniversite Sanayi İşbirliği Koordinatörü Alkan Koç katıldı. 

ORTAK ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLECEK

Yapılan iş birliği ile Türkiye’de sağlık, mühendislik, eğitim, sanat, spor, tarım, ormancılık, gıda ve hayvancılığın geliştirilmesi ve modernize edilmesine yönelik sanayi-üniversite iş birliğinin sağlanması, bu kapsamda projeler geliştirilmesi ve katma değeri yüksek üretim yapılması amacıyla ortak çalışmalar yürütecek. GTÜ adına protokole imza atan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, protokol ile hali hazırda yürütülen çalışmaların taçlandığını ifade etti. GTÜ'nün üniversite sanayi iş birliğine yönelik çalışmalarını ulusal ve uluslararası olarak sürekli bir adım öteye taşımaya devam edeceklerini sözlerine ekleyerek, protokolün hayırlı olmasını diledi.

AKADEMİK ÇALIŞMA VE BİLİMİN GÜCÜ TECRÜBE İLE BULUŞACAK

İmza töreninde konuşan MÜSİAD Gebze Başkanı Beyaz; “GTÜ ve MÜSİAD olarak uzun zamandır yürütülen Sanayi- Üniversite iş birliği çalışma alanlarını genişleterek resmi protokolü imzaladıklarını ifade ederek, MÜSİAD’ın Gebze Teknik Üniversitesiyle iş birliği halinde hareket etmesinden duydukları mutluluğu dile getirdi. “Akademik çalışma ve bilimin gücünü tecrübeyle bir araya getirmek amacıyla bu yolculuğa çıktık. Akademi ve iş dünyasının güç birliği yaparak ortak güç oluşturması çok önemli” diye konuştu. Başkan Beyaz, gerçekleşen protokole imza atmaktan dolayı memnun olduklarını söyleyerek Rektör Aslan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.