19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Cami, din görevlileri ve vefa”

Gebze 07.10.2021 - 10:12, Güncelleme: 07.10.2021 - 10:12
 

“Cami, din görevlileri ve vefa”

“Cami, din görevlileri ve vefa”

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve beraberindeki din görevlileri Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret ederek Gebze Kültür Merkezindeki programa davet etti. Ziyarette İlçe Müftüsü Kılıçbay, bu yılki temanın "cami, din görevlileri ve vefa" olarak belirlendiğini ifade ederek, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda ilçemizde yapılacak olan etkinlikler hakkında Kaymakam Güler’e bilgiler verdi. Daha sonra İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay günün anısına Kaymakam Güler’e Kuran-ı Kerim, kitap ve çiçek takdim etti. “DİN GÖREVLİLERİNE BÜYÜK SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR” Kaymakam Mustafa Güler konuşmasında, “İyiliği emredip kötülüklerden sakındıran, güzel ahlaklı olmayı öğütleyen, öğütlemenin yanında çevresindekilere en güzel şekilde örnek olan din görevlilerine büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluğu yerine getiren fedakâr hocalarımıza teşekkür ediyorum. Salgının yayılmasını önlemek için aralıksız hizmet veriyorsunuz. Vefa Sosyal Destek Gruplarında yer alarak hayatın her alanında varlığını hissettiren, Diyanet mensuplarını bu vesile ile bir kez daha tebrik ediyorum.” dedi. Kaymakam Mustafa Güler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve beraberindeki heyetin “Camiler ve Din Görevlileri Haftasını" kutladı.
“Cami, din görevlileri ve vefa”

Her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve beraberindeki din görevlileri Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret ederek Gebze Kültür Merkezindeki programa davet etti. Ziyarette İlçe Müftüsü Kılıçbay, bu yılki temanın "cami, din görevlileri ve vefa" olarak belirlendiğini ifade ederek, Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nda ilçemizde yapılacak olan etkinlikler hakkında Kaymakam Güler’e bilgiler verdi. Daha sonra İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay günün anısına Kaymakam Güler’e Kuran-ı Kerim, kitap ve çiçek takdim etti.

“DİN GÖREVLİLERİNE BÜYÜK SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR”

Kaymakam Mustafa Güler konuşmasında, “İyiliği emredip kötülüklerden sakındıran, güzel ahlaklı olmayı öğütleyen, öğütlemenin yanında çevresindekilere en güzel şekilde örnek olan din görevlilerine büyük sorumluluklar düşmektedir. Bu sorumluluğu yerine getiren fedakâr hocalarımıza teşekkür ediyorum. Salgının yayılmasını önlemek için aralıksız hizmet veriyorsunuz. Vefa Sosyal Destek Gruplarında yer alarak hayatın her alanında varlığını hissettiren, Diyanet mensuplarını bu vesile ile bir kez daha tebrik ediyorum.” dedi. Kaymakam Mustafa Güler ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İlçe Müftüsü Selçuk Kılıçbay ve beraberindeki heyetin “Camiler ve Din Görevlileri Haftasını" kutladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.