Çanakkale Şehitleri Dilovası’nda anıldı

Dilovası 18.03.2021 - 13:59, Güncelleme: 18.03.2021 - 13:59
 

Çanakkale Şehitleri Dilovası’nda anıldı

Dilovası’nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi. Tören sabah Şehitlik ziyareti ile başladı. Ardından Atatürk anıtına çelenk konulması ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle programa devam edildi.

Dilovası’nda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anma programının ilk etkinliği sabah Dilovası Şehitliğinde şehitler için düzenlenen tören ile başladı. Törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Said Arı, belediye meclis üyeleri, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve şehit aileleri yakınları katıldı. ŞEHİTLİK VE ATATÜRK ANITINA ZİYARET  Dilovası Şehitliği’nde bir araya gelen Dilovası protokolü şehit mezarları başında Kur’an Tilaveti okunmasının ardından kabirleri tek tek gezerek şehit aileleri ile görüştüler.  Anma etkinliklerine Dilovası Belediyesi önünde Atatürk anıtına çelenk konulması ve saygı duruşu ile devam edildi. ÖĞRENCİLER GÖSTERİ YAPTILAR  Atatürk anıtına çelenk sunumu ve saygı duruşunun ardından tören Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde ilçede ki okul öğrencilerinin gerçekleştirdikleri etkinlikler ile devam etti. Öğrenciler; hazırladıkları tiyatro, şiirler ve çeşitli gösteriler ile büyük Çanakkale zaferini anlattılar.  Programın sonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda ödül kazanan öğrenciler ödüllerini Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in elinden aldılar.
Dilovası’nda 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 106'ncı yıl dönümü dolayısıyla anma töreni düzenlendi. Tören sabah Şehitlik ziyareti ile başladı. Ardından Atatürk anıtına çelenk konulması ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikle programa devam edildi.

Dilovası’nda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi anma programının ilk etkinliği sabah Dilovası Şehitliğinde şehitler için düzenlenen tören ile başladı. Törene Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, İlçe Emniyet Müdürü Timur Uzun, İlçe Jandarma Komutanı Said Arı, belediye meclis üyeleri, kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve şehit aileleri yakınları katıldı.

ŞEHİTLİK VE ATATÜRK ANITINA ZİYARET 

Dilovası Şehitliği’nde bir araya gelen Dilovası protokolü şehit mezarları başında Kur’an Tilaveti okunmasının ardından kabirleri tek tek gezerek şehit aileleri ile görüştüler.  Anma etkinliklerine Dilovası Belediyesi önünde Atatürk anıtına çelenk konulması ve saygı duruşu ile devam edildi.

ÖĞRENCİLER GÖSTERİ YAPTILAR 

Atatürk anıtına çelenk sunumu ve saygı duruşunun ardından tören Dilovası Belediyesi Kültür Merkezi’nde ilçede ki okul öğrencilerinin gerçekleştirdikleri etkinlikler ile devam etti. Öğrenciler; hazırladıkları tiyatro, şiirler ve çeşitli gösteriler ile büyük Çanakkale zaferini anlattılar.  Programın sonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda ödül kazanan öğrenciler ödüllerini Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan ve Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in elinden aldılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.