Çanakkale zaferini yeniden yaşadılar!

Çayırova 18.03.2021 - 13:52, Güncelleme: 18.03.2021 - 13:52
 

Çanakkale zaferini yeniden yaşadılar!

Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü Çayırova’da düzenlenen törenle kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü ve şehitleri anma günü dolayısıyla Çayırova’da bir dizi program düzenlendi. İlk olarak Çayırova Şehitliği’nde vatan uğruna canını feda eden şehitlerimiz çelenk sunularak anılırken, ardından saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Kaymakam Hasan Gözen ve Belediye Başkanı Çiftçi ve beraberindeki protokol üyeleri şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktılar. Şehitler için dua okunmasının ardından anma programına Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda devam edildi. Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, siyasi parti ve dernek yöneticileri ile çok sayıda öğretmen, öğrenci ve vatandaş katıldı. “TÜM İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN KAZANILDI” İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda söz alan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen,  18 Mart zaferinin tüm imkânsızlıklara rağmen kazanılan eşsiz bir zafer olduğunu vurgulayarak “18 Mart Çanakkale zaferi manevi inanç sayesinde nelerin kazanılabileceğinin en güzel ve en güçlü örneği oldu. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve özlemle bir kez daha anıyor, Çanakkale ruhuna yakışır şekilde mücadeleye devam ediyoruz” dedi. DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI Kaymakam Gözen’in konuşmasının ardından salonda 18 Mart sinevizyon gösterisi gösterildi. Video gösterimi sırasında duygusal anlar yaşandığı dikkatten kaçmazken programda aynı zamanda 18 Mart şiirleri ve türküleri okundu. Program sonrasında ise ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 18 Mart yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödül verildi. Program toplu fotoğraf çekimi sonrasında ise sona erdi. 
Türk tarihinin en önemli dönüm noktalarından biri olan Çanakkale Zaferi’nin 106. Yıldönümü Çayırova’da düzenlenen törenle kutlandı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümü ve şehitleri anma günü dolayısıyla Çayırova’da bir dizi program düzenlendi. İlk olarak Çayırova Şehitliği’nde vatan uğruna canını feda eden şehitlerimiz çelenk sunularak anılırken, ardından saygı duruşu gerçekleştirildi ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Kaymakam Hasan Gözen ve Belediye Başkanı Çiftçi ve beraberindeki protokol üyeleri şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktılar. Şehitler için dua okunmasının ardından anma programına Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda devam edildi. Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç, siyasi parti ve dernek yöneticileri ile çok sayıda öğretmen, öğrenci ve vatandaş katıldı.

“TÜM İMKANSIZLIKLARA RAĞMEN KAZANILDI”

İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda söz alan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen,  18 Mart zaferinin tüm imkânsızlıklara rağmen kazanılan eşsiz bir zafer olduğunu vurgulayarak “18 Mart Çanakkale zaferi manevi inanç sayesinde nelerin kazanılabileceğinin en güzel ve en güçlü örneği oldu. Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman tüm şehitlerimizi saygı, sevgi ve özlemle bir kez daha anıyor, Çanakkale ruhuna yakışır şekilde mücadeleye devam ediyoruz” dedi.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Kaymakam Gözen’in konuşmasının ardından salonda 18 Mart sinevizyon gösterisi gösterildi. Video gösterimi sırasında duygusal anlar yaşandığı dikkatten kaçmazken programda aynı zamanda 18 Mart şiirleri ve türküleri okundu. Program sonrasında ise ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde 18 Mart yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödül verildi. Program toplu fotoğraf çekimi sonrasında ise sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.