CarrefourSA Gebze’de açıldı

Spor 11.04.2021 - 11:46, Güncelleme: 11.04.2021 - 11:46
 

CarrefourSA Gebze’de açıldı

Türkiye organize perakende sektörünün öncü markalarından CarrefourSA, Gebze şubesini tüketicileriyle buluşturdu.

Elginler Gıda ve İnşaat Şirketinin aile ortakları Hüseyin Raşit Elgin Cemile Elgin, Cem Elgin, Cenk Elgin tarafından işletilecek olan Carrefursa Gebze’nin en merkezi konumunda bulunuyor. 300 metrekare alanda Gebze Halkının gıda, şarküteri, manav ve temizlik malzemeleri ihtiyacını karşılayacak olan Carrefoursa’da yüzlerce ürün tüketicilerle buluşacak.   Pandemi kurallarının titizlikle uygulandığı Carrefoursa Gebze, Hacıhalil Mahallesi 1209 Sokak No:15 (Yeni Vergi Dairesi Yanı) adresinde müşterilerini ağırlıyor. Carrefoursa Gebze Yetkilileri, marketlerin gerek lokasyon gerekse ürün çeşitliliği bakımından müşterilere her türlü kolaylığı sağladığını vurguladı. YÜZLERCE ÜRÜN GEBZELİLERİ BEKLİYOR CarrefourSA Süper marketlerinin ise gıdanın yanı sıra gıda dışı ürünlerindeki geniş ürün yelpazesi ve kolay ulaşılabilir lokasyonları ile müşterilere hızlı, konforlu ve reyonlardaki uzman çalışanları ile profesyonel bir hizmet sağladığını belirttiler. Elgin, “Yerel tecrübe ve birikimimizi bu yeni açtığımız konsept marketlerimize taşıyarak müşterilerimizin isteklerine tam yerinde karşılık vermeye özen göstereceğiz. Bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir” ifadelerini kullandı.
Türkiye organize perakende sektörünün öncü markalarından CarrefourSA, Gebze şubesini tüketicileriyle buluşturdu.

Elginler Gıda ve İnşaat Şirketinin aile ortakları Hüseyin Raşit Elgin Cemile Elgin, Cem Elgin, Cenk Elgin tarafından işletilecek olan Carrefursa Gebze’nin en merkezi konumunda bulunuyor. 300 metrekare alanda Gebze Halkının gıda, şarküteri, manav ve temizlik malzemeleri ihtiyacını karşılayacak olan Carrefoursa’da yüzlerce ürün tüketicilerle buluşacak.   Pandemi kurallarının titizlikle uygulandığı Carrefoursa Gebze, Hacıhalil Mahallesi 1209 Sokak No:15 (Yeni Vergi Dairesi Yanı) adresinde müşterilerini ağırlıyor. Carrefoursa Gebze Yetkilileri, marketlerin gerek lokasyon gerekse ürün çeşitliliği bakımından müşterilere her türlü kolaylığı sağladığını vurguladı.


YÜZLERCE ÜRÜN GEBZELİLERİ BEKLİYOR
CarrefourSA Süper marketlerinin ise gıdanın yanı sıra gıda dışı ürünlerindeki geniş ürün yelpazesi ve kolay ulaşılabilir lokasyonları ile müşterilere hızlı, konforlu ve reyonlardaki uzman çalışanları ile profesyonel bir hizmet sağladığını belirttiler. Elgin, “Yerel tecrübe ve birikimimizi bu yeni açtığımız konsept marketlerimize taşıyarak müşterilerimizin isteklerine tam yerinde karşılık vermeye özen göstereceğiz. Bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.