“Çarşıyı on yıldır ışıklandıramadık”

Siyaset 31.03.2021 - 14:52, Güncelleme: 31.03.2021 - 14:52
 

“Çarşıyı on yıldır ışıklandıramadık”

“Çarşıyı on yıldır ışıklandıramadık”

Hedef Tv’de program konuğu olan İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü, Yeniçarşı’nın on yıldır ışıklandırılamadığını söyledi. Gebze ve çevresinin sorunları ile ilgili açıklamalarda bulunan Elüstü, akşam saatlerinde Gebze çarşı içinin karanlığa büründünğünü, bunun da Gebze’nin marke değerine zarar verdiğini ifade etti. Geçmiş döneme de atıfta bulunan Elüstü; “Adnan Köşker’e söylemiştim ama on yıldır ışıklandırma yapılamadı. Eskiçarşı ve Yeniçarşı ışıklandırılırsa, akşamüzeri de protokol üyeleri ve biz eş ve çocuklarımızla çarşıya çıkarsak Gebze çok daha iyi olur. Burada bir Akse Sapağı gerçeği var. Bugün Akse Sapağı gece geç saatlere kadar ışıl ışıl ve ticaret devam ediyor. Bunu Gebze merkez için de yapmalıyız” dedi. HASTANELERDE HİJYEN VE HEKİM SORUNU VAR! Farabi ve Fatih Devlet Hastanelerinde mesai saati sonrası acilde büyük sorunlar yaşandığını da söyleyen Elüstü, “Fatih Devlet Hastanesi güzel bir bina yapılmış ama içi boş. Acil doktorları çok yetersiz. Lavabolar ve koridorları çok kötü. Hijyen açısından çok kütü ve akşam acilde sorumlu bulamadık. Bu olay iç acıtıcı bir şey. Ayrıca akşam saatlerinde hekim yetersizliği yaşanıyor” dedi.  
“Çarşıyı on yıldır ışıklandıramadık”

Hedef Tv’de program konuğu olan İYİ Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü, Yeniçarşı’nın on yıldır ışıklandırılamadığını söyledi. Gebze ve çevresinin sorunları ile ilgili açıklamalarda bulunan Elüstü, akşam saatlerinde Gebze çarşı içinin karanlığa büründünğünü, bunun da Gebze’nin marke değerine zarar verdiğini ifade etti. Geçmiş döneme de atıfta bulunan Elüstü; “Adnan Köşker’e söylemiştim ama on yıldır ışıklandırma yapılamadı. Eskiçarşı ve Yeniçarşı ışıklandırılırsa, akşamüzeri de protokol üyeleri ve biz eş ve çocuklarımızla çarşıya çıkarsak Gebze çok daha iyi olur. Burada bir Akse Sapağı gerçeği var. Bugün Akse Sapağı gece geç saatlere kadar ışıl ışıl ve ticaret devam ediyor. Bunu Gebze merkez için de yapmalıyız” dedi.

HASTANELERDE HİJYEN VE HEKİM SORUNU VAR!

Farabi ve Fatih Devlet Hastanelerinde mesai saati sonrası acilde büyük sorunlar yaşandığını da söyleyen Elüstü, “Fatih Devlet Hastanesi güzel bir bina yapılmış ama içi boş. Acil doktorları çok yetersiz. Lavabolar ve koridorları çok kötü. Hijyen açısından çok kütü ve akşam acilde sorumlu bulamadık. Bu olay iç acıtıcı bir şey. Ayrıca akşam saatlerinde hekim yetersizliği yaşanıyor” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.