19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova Belediyesi Kendi Çöp Konteynerini Üretiyor

Çayırova 10.01.2022 - 14:49, Güncelleme: 10.01.2022 - 14:49
 

Çayırova Belediyesi Kendi Çöp Konteynerini Üretiyor

Çayırova Belediyesi Kendi Çöp Konteynerini Üretiyor

Çayırova Belediyesi, cadde ve sokaklarda evsel atıkların toplanması amacıyla kullanılan çöp konteynerlerini kendi atölyesinde üretiyor. Kendi iş gücü ve imkanlarıyla çöp konteyneri imalatı yapan Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bir yıl içerisinde 500 adet konteyner üretti. Kaliteli ve kullanım ömrü daha uzun olan konteyner imalatının yapıldığı kaynak atölyesinde ihtiyaca göre üretilen konteynerler, eski ve yıpranmışlarla değiştiriliyor.
Çayırova Belediyesi Kendi Çöp Konteynerini Üretiyor

Çayırova Belediyesi, cadde ve sokaklarda evsel atıkların toplanması amacıyla kullanılan çöp konteynerlerini kendi atölyesinde üretiyor.
Kendi iş gücü ve imkanlarıyla çöp konteyneri imalatı yapan Çayırova Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bir yıl içerisinde 500 adet konteyner üretti. Kaliteli ve kullanım ömrü daha uzun olan konteyner imalatının yapıldığı kaynak atölyesinde ihtiyaca göre üretilen konteynerler, eski ve yıpranmışlarla değiştiriliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.