19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Çayırova Belediyesi kesenin ağzını açsın!”

Çayırova 06.01.2021 - 12:05, Güncelleme: 06.01.2021 - 12:05
 

“Çayırova Belediyesi kesenin ağzını açsın!”

“Çayırova Belediyesi kesenin ağzını açsın!”

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, Çayırova Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısında Çayırova Belediyesi’nde çalışan yaklaşık 600 kişilik taşeron işçiler için belediyeden kesenin ağzını açmasını isteyerek işçilerin mağduriyetinin giderilmesini dile getirdi. Çayırova Belediyesi 2021 yılının ilk meclisi olan Ocak ayı olağan meclis toplantısını dün gerçekleştirdi. Meclise, belediyede çalışan 600 kişilik taşeron işçilerin grev kararları damga vurdu. İşçilere destek olan ve emeklerinin karşılığının verilmesini isteyen Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç bir açıklama yaptı. Mecliste yaptığı konuşmada Çayırova Belediyesi’nin işçiler için kesenin ağzını açmasını isteyen Halis Koç, “Sayın Başkan 2021’de yeni yıla girerken, Çayırova’mızın en ağır yükünü çeken, mahiyetinizde çalışan yaklaşık 600 belediye taşeron işçisini açlığa, sefaletiyle sürükleyip, alın terlerinin, emeklerinin karşılığını sonuçsuz bırakarak, işçilerimizi grev yapmaya mecbur bıraktınız. Belediye işçilerine, sayın başkanın kesenin ağzını bir an önce açmasını, mağduriyetlerinin bir an önce son bulmasını arzu ediyoruz” dedi.
“Çayırova Belediyesi kesenin ağzını açsın!”

Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç, Çayırova Belediyesi ocak ayı olağan meclis toplantısında Çayırova Belediyesi’nde çalışan yaklaşık 600 kişilik taşeron işçiler için belediyeden kesenin ağzını açmasını isteyerek işçilerin mağduriyetinin giderilmesini dile getirdi.

Çayırova Belediyesi 2021 yılının ilk meclisi olan Ocak ayı olağan meclis toplantısını dün gerçekleştirdi. Meclise, belediyede çalışan 600 kişilik taşeron işçilerin grev kararları damga vurdu. İşçilere destek olan ve emeklerinin karşılığının verilmesini isteyen Çayırova Belediyesi CHP Meclis Üyesi Halis Koç bir açıklama yaptı. Mecliste yaptığı konuşmada Çayırova Belediyesi’nin işçiler için kesenin ağzını açmasını isteyen Halis Koç, “Sayın Başkan 2021’de yeni yıla girerken, Çayırova’mızın en ağır yükünü çeken, mahiyetinizde çalışan yaklaşık 600 belediye taşeron işçisini açlığa, sefaletiyle sürükleyip, alın terlerinin, emeklerinin karşılığını sonuçsuz bırakarak, işçilerimizi grev yapmaya mecbur bıraktınız. Belediye işçilerine, sayın başkanın kesenin ağzını bir an önce açmasını, mağduriyetlerinin bir an önce son bulmasını arzu ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.