Çayırova Belediyesi’nden CHP’ye ‘Poster’ tepkisi!

Çayırova 28.08.2021 - 12:37, Güncelleme: 28.08.2021 - 12:37
 

Çayırova Belediyesi’nden CHP’ye ‘Poster’ tepkisi!

Çayırova Belediyesi’nden CHP’ye ‘Poster’ tepkisi!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün posterinin ters şekilde asılmasıyla eleştirilen Çayırova Belediyesi'nden açıklama geldi. Posterin belediye personeli tarafından şehven ters asıldığı ve ilgililer hakkında inceleme başlatıldığı duyurulan açıklamada, "CHP zihniyeti de maalesef posterin düzeltilmesi konusunda uyarmak yerine yanlış algı oluşturmak için bu üzüntü verici olaydan keyif duymuş ve bundan siyasi çıkar ummuştur" ifadesi de yer aldı. Çayırova Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklama şöyle, “Aziz milletimizin en kutlu zaferlerinden birisi olan 30 Ağustos'u büyük sevinç, mutluluk ve coşkuyla yaşamak, gelecek nesillere hatırlatmak ve bu zaferin mimari olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak için belediyemizce yapılan afiş çalışması sırasında meydana gelen birkaç dakikalık da olsa kabul edilemez bir hata maalesef hepimizi derinden üzmüştür.  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün posteri Belediye personelimizce asılırken bir anlığına sehven ters sarkıtılmış olup daha sabitleme yapılmadan fark edilerek hızlı bir şekilde düzeltilmiştir. Tüm bu hatanın yapılma, farkedilme ve düzeltilme süresi 5 dakikayı dâhi bulmamıştır. CHP, SİYASİ PROPAGANDAYA DÖNÜŞTÜRMEYE MEYİLLİ “Tüm bu olaylar yaşanırken olaya tanık olan, o kısa süre içerisinde olaya hiçbir müdahalede bulunmayan, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini kısa süre de olsa ters asılmasını çirkin bir siyasi propagandaya dönüştürmeye çalışan, ilçemizde ve ülkemizde yapılan tüm güzel işleri manipüle etmeyi kendine adet edinmiş CHP zihniyeti de maalesef posterin düzeltilmesi konusunda uyarmak yerine yanlış algı oluşturmak için bu üzüntü verici olaydan keyif duymuş ve bundan siyasi çıkar ummuştur.  Olayın gerçeğine şahitlik etmelerine rağmen bu zihniyetin belediye işçilerini zor durumda bırakan bu davranışları her türlü edepten, ahlaktan ve siyasi etikten yoksundur. Zira olay yaşanır yaşanmaz ilgililer hakkında idari inceleme başlatılmıştır” “ATATÜRK’Ü KULLANMAYI KENDİLERİNE ADET EDİNMİŞLER” “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü kullanmayı kendine adet haline getiren CHP zihniyeti ülkemizde yapılan güzel işleri karalamak adına bu çirkin siyasi propagandayı yaparken aynı üzücü hataların kendi belediyelerinde de yaşanmış olduğunu unutmuş olmalıdır. Zira aynı üzücü olaylar değişik tarihlerde Çankaya, Zonguldak gibi bazı CHP'li belediyelerde de yaşanmıştır.  CHP ilçe Başkanının milli bayramımız öncesinde yakmak istediği fitne ateşi ve durumdan vazife çıkararak yaptığı bu davranış maalesef kınanacak bir durumdur. Vatanımızın düşman işgalinden temizlendiği günün anısına Milli Bayram ilan edilen 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlarken, bu zaferin mimari Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz”
Çayırova Belediyesi’nden CHP’ye ‘Poster’ tepkisi!

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün posterinin ters şekilde asılmasıyla eleştirilen Çayırova Belediyesi'nden açıklama geldi. Posterin belediye personeli tarafından şehven ters asıldığı ve ilgililer hakkında inceleme başlatıldığı duyurulan açıklamada, "CHP zihniyeti de maalesef posterin düzeltilmesi konusunda uyarmak yerine yanlış algı oluşturmak için bu üzüntü verici olaydan keyif duymuş ve bundan siyasi çıkar ummuştur" ifadesi de yer aldı. Çayırova Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklama şöyle, “Aziz milletimizin en kutlu zaferlerinden birisi olan 30 Ağustos'u büyük sevinç, mutluluk ve coşkuyla yaşamak, gelecek nesillere hatırlatmak ve bu zaferin mimari olan Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anmak için belediyemizce yapılan afiş çalışması sırasında meydana gelen birkaç dakikalık da olsa kabul edilemez bir hata maalesef hepimizi derinden üzmüştür.  Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün posteri Belediye personelimizce asılırken bir anlığına sehven ters sarkıtılmış olup daha sabitleme yapılmadan fark edilerek hızlı bir şekilde düzeltilmiştir. Tüm bu hatanın yapılma, farkedilme ve düzeltilme süresi 5 dakikayı dâhi bulmamıştır.

CHP, SİYASİ PROPAGANDAYA DÖNÜŞTÜRMEYE MEYİLLİ

“Tüm bu olaylar yaşanırken olaya tanık olan, o kısa süre içerisinde olaya hiçbir müdahalede bulunmayan, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün posterini kısa süre de olsa ters asılmasını çirkin bir siyasi propagandaya dönüştürmeye çalışan, ilçemizde ve ülkemizde yapılan tüm güzel işleri manipüle etmeyi kendine adet edinmiş CHP zihniyeti de maalesef posterin düzeltilmesi konusunda uyarmak yerine yanlış algı oluşturmak için bu üzüntü verici olaydan keyif duymuş ve bundan siyasi çıkar ummuştur.  Olayın gerçeğine şahitlik etmelerine rağmen bu zihniyetin belediye işçilerini zor durumda bırakan bu davranışları her türlü edepten, ahlaktan ve siyasi etikten yoksundur. Zira olay yaşanır yaşanmaz ilgililer hakkında idari inceleme başlatılmıştır”

“ATATÜRK’Ü KULLANMAYI KENDİLERİNE ADET EDİNMİŞLER”

“Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü kullanmayı kendine adet haline getiren CHP zihniyeti ülkemizde yapılan güzel işleri karalamak adına bu çirkin siyasi propagandayı yaparken aynı üzücü hataların kendi belediyelerinde de yaşanmış olduğunu unutmuş olmalıdır. Zira aynı üzücü olaylar değişik tarihlerde Çankaya, Zonguldak gibi bazı CHP'li belediyelerde de yaşanmıştır.  CHP ilçe Başkanının milli bayramımız öncesinde yakmak istediği fitne ateşi ve durumdan vazife çıkararak yaptığı bu davranış maalesef kınanacak bir durumdur. Vatanımızın düşman işgalinden temizlendiği günün anısına Milli Bayram ilan edilen 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutlarken, bu zaferin mimari Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.