ÇAYIROVA BÖYLE HIRSIZLIK GÖRMEDİ!

Çayırova 24.02.2015 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

ÇAYIROVA BÖYLE HIRSIZLIK GÖRMEDİ!

Çayırova'da, bir inşaatın bekçi kulübesinin önüne kalasları yığıp, bekçinin çıkmasını engelledikten sonra hırsızlık yapan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Olay, Atatürk Mahallesi 312 Sokak'ta yaptırılmakta olan Demirsaç Ortaokulu inşaatındasabah saat 05.30 sıralarında meydana geldi. İnşaat bekçisi 50 yaşındaki S.U.'nun bulunduğu kulübenin kapısına kalaslar yığan şüpheliler, çıkmasını engelledi. Bekçi, dışarda hareket olduğunu seslerden anlamasına rağmen dışarı çıkamazken, şüpheliler şantiye alanındaki birçok malzemeyi çaldı.   İlerleyen saatlerde bekçinin içerde kapalı kaldığını anlayan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, bekçiyi dışarı çıkardı. Bölgedeki Mobese ve güvenlik kameralarını inceleyen polisler, olayı gerçekleştirdiklerini belirlediği yaşları 21 ile 38 arasında değişen B.B., S.E.,Y.Ç, ve Y.C.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı.
Çayırova'da, bir inşaatın bekçi kulübesinin önüne kalasları yığıp, bekçinin çıkmasını engelledikten sonra hırsızlık yapan 4 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

Olay, Atatürk Mahallesi 312 Sokak'ta yaptırılmakta olan Demirsaç Ortaokulu inşaatındasabah saat 05.30 sıralarında meydana geldi. İnşaat bekçisi 50 yaşındaki S.U.'nun bulunduğu kulübenin kapısına kalaslar yığan şüpheliler, çıkmasını engelledi. Bekçi, dışarda hareket olduğunu seslerden anlamasına rağmen dışarı çıkamazken, şüpheliler şantiye alanındaki birçok malzemeyi çaldı.  

İlerleyen saatlerde bekçinin içerde kapalı kaldığını anlayan vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, bekçiyi dışarı çıkardı. Bölgedeki Mobese ve güvenlik kameralarını inceleyen polisler, olayı gerçekleştirdiklerini belirlediği yaşları 21 ile 38 arasında değişen B.B., S.E.,Y.Ç, ve Y.C.B.'yi yakalayarak gözaltına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.