19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Çayırova DEVA, mahalle başkanları atamasına başladı!

Siyaset 06.10.2021 - 11:57, Güncelleme: 06.10.2021 - 11:57
 

Çayırova DEVA, mahalle başkanları atamasına başladı!

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, mahallelerde mahalle başkanı atamalarına başladı. Bu kapsamda Emek Mahallesi’ne ilk atamayı gerçekleştiren DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı bir ilki gerçekleştirerek partinin ilk kadın mahalle başkanını da atadı.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Teşkilat Birim Başkanı Kemal Külte yazılı bir basın açıklaması yaparak Emek Mahalle Başkanı ataması ile ilgili detayları paylaştı. Deva Partisi Çayırova Teşkilat Başkanı Kemal Külte yaptığı açıklamada; “İlçe Başkanlığımız mahalle başkanlarının tespiti ve kamuoyuna açıklanması çalışmalarını yürütmek amacıyla bir komisyon oluşturmuştu. Bu kapsamda teşkilat komisyonumuzun yaptığı titiz çalışmalar sonucunda Emek Mahalle Başkanlığımıza sanayici ve iş insanı Emel Aras Hanımefendiyi atadı. Bu atama aynı zamanda ilçemizde bir ilk olma özelliği taşımaktadır. Çayırova’da ilk defa bir siyasi parti mahalle üst yönetimine kadın başkan ataması yapmıştır. Kamuoyunun da malumudur ki Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Bey kadınlarımızın siyaset yapması ve onların partimizde görev almaları konusuna çok değer vermektedir. Emel Aras Başkanımız sanayici kimliğiyle ilçemiz için çok önemli bir iş kadınıdır. Bu yönüyle de ilçemiz siyasetine değer katacaktır.  Kadınlarımızın siyasete ilgi duymalarının önünü açacaktır. Yapılan atamamızın hem mahallemize hem de ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz. DEVA İLE SİYASETE YENİ YÜZLER KATILACAK “Komisyonumuzun diğer mahallelerle ilgili çalışması titizlikle devam ediyor. Özellikle dijital platformlar üzerinden tüm Türkiye’de olduğu gibi Çayırova’mızda da partimizde görev almak ve üye olmak isteyen insanlarımız var. Hepsiyle tek tek görüşüyoruz.  İlçemizin diğer mahallelerini de belirlenen takvim çerçevesinde kamuoyuyla paylaşacağız.  Mahalle Başkanımız Emel Aras Hanımefendiyi tebrik ederiz. İnşallah hep birlikte hayırlı çalışmalar yapacağız. İlçemize uzun yıllar hizmet edecek kadroları, yeni yüzleri siyasete katmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  İşte bu kadrolarla yaşamaktan keyif aldığımız insan onuruna yakışır bir ilçeyi hep beraber inşa edeceğiz…” ifadelerini kullandı.     .                  
Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı, mahallelerde mahalle başkanı atamalarına başladı. Bu kapsamda Emek Mahallesi’ne ilk atamayı gerçekleştiren DEVA Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı bir ilki gerçekleştirerek partinin ilk kadın mahalle başkanını da atadı.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı Teşkilat Birim Başkanı Kemal Külte yazılı bir basın açıklaması yaparak Emek Mahalle Başkanı ataması ile ilgili detayları paylaştı. Deva Partisi Çayırova Teşkilat Başkanı Kemal Külte yaptığı açıklamada; “İlçe Başkanlığımız mahalle başkanlarının tespiti ve kamuoyuna açıklanması çalışmalarını yürütmek amacıyla bir komisyon oluşturmuştu. Bu kapsamda teşkilat komisyonumuzun yaptığı titiz çalışmalar sonucunda Emek Mahalle Başkanlığımıza sanayici ve iş insanı Emel Aras Hanımefendiyi atadı. Bu atama aynı zamanda ilçemizde bir ilk olma özelliği taşımaktadır. Çayırova’da ilk defa bir siyasi parti mahalle üst yönetimine kadın başkan ataması yapmıştır. Kamuoyunun da malumudur ki Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan Bey kadınlarımızın siyaset yapması ve onların partimizde görev almaları konusuna çok değer vermektedir. Emel Aras Başkanımız sanayici kimliğiyle ilçemiz için çok önemli bir iş kadınıdır. Bu yönüyle de ilçemiz siyasetine değer katacaktır.  Kadınlarımızın siyasete ilgi duymalarının önünü açacaktır. Yapılan atamamızın hem mahallemize hem de ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederiz.

DEVA İLE SİYASETE YENİ YÜZLER KATILACAK

“Komisyonumuzun diğer mahallelerle ilgili çalışması titizlikle devam ediyor. Özellikle dijital platformlar üzerinden tüm Türkiye’de olduğu gibi Çayırova’mızda da partimizde görev almak ve üye olmak isteyen insanlarımız var. Hepsiyle tek tek görüşüyoruz.  İlçemizin diğer mahallelerini de belirlenen takvim çerçevesinde kamuoyuyla paylaşacağız.  Mahalle Başkanımız Emel Aras Hanımefendiyi tebrik ederiz. İnşallah hep birlikte hayırlı çalışmalar yapacağız. İlçemize uzun yıllar hizmet edecek kadroları, yeni yüzleri siyasete katmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  İşte bu kadrolarla yaşamaktan keyif aldığımız insan onuruna yakışır bir ilçeyi hep beraber inşa edeceğiz…” ifadelerini kullandı.

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.