Çayırova DEVA’dan AGD ve Cansuyu Derneğine ziyaret!

Siyaset 04.08.2021 - 14:51, Güncelleme: 04.08.2021 - 14:51
 

Çayırova DEVA’dan AGD ve Cansuyu Derneğine ziyaret!

Çayırova DEVA’dan AGD ve Cansuyu Derneğine ziyaret!

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Anadolu Gençlik Derneği ve Cansuyu Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Anadolu Gençlik Derneği Çayırova İlçe Başkanı Özcan Özdemir ziyarette yaptığı konuşmada; “Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetici arkadaşlara teşekkür ederim. Bizler ilçemizin ve ülkemizin gençliğine hizmet ediyoruz. Toplumumuzu ötekileştiren kutuplaştıran söylemlerden uzak duruyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu hizmetlerimiz devam edecek” dedi. Cansuyu Yardımlaşma Derneği Şube Başkanı Öner Bozkurt ise ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek Başkan Saraç ve yönetimine teşekkür ettiğini ifade etti. “BİNLERCE GENCİ YETİŞTİREN DERNEKLERİMİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ” Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç’ta programda yaptığı konuşmada; “Bugün ülkemizin ve dünyanın daha adil bir yaşam alanı olması için gece gündüz canla başla mücadele veren ve bu konuda binlerce genç yetiştiren Anadolu Gençlik Derneğini ziyaret ettik. Benim için önemli bir değeri olan bu kurumu ziyaret etmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Özcan Bey’e ve Öner Bey’e misafirperverlikleri için şükranlarımı sunarım” dedi.                  
Çayırova DEVA’dan AGD ve Cansuyu Derneğine ziyaret!

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Anadolu Gençlik Derneği ve Cansuyu Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Anadolu Gençlik Derneği Çayırova İlçe Başkanı Özcan Özdemir ziyarette yaptığı konuşmada; “Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet Saraç ve yönetici arkadaşlara teşekkür ederim. Bizler ilçemizin ve ülkemizin gençliğine hizmet ediyoruz. Toplumumuzu ötekileştiren kutuplaştıran söylemlerden uzak duruyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu hizmetlerimiz devam edecek” dedi. Cansuyu Yardımlaşma Derneği Şube Başkanı Öner Bozkurt ise ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyleyerek Başkan Saraç ve yönetimine teşekkür ettiğini ifade etti.

“BİNLERCE GENCİ YETİŞTİREN DERNEKLERİMİZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ”

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Saraç’ta programda yaptığı konuşmada; “Bugün ülkemizin ve dünyanın daha adil bir yaşam alanı olması için gece gündüz canla başla mücadele veren ve bu konuda binlerce genç yetiştiren Anadolu Gençlik Derneğini ziyaret ettik. Benim için önemli bir değeri olan bu kurumu ziyaret etmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Özcan Bey’e ve Öner Bey’e misafirperverlikleri için şükranlarımı sunarım” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.