Çayırova Hastanesi 2023’te açılacak

Çayırova 22.09.2021 - 16:53, Güncelleme: 22.09.2021 - 16:53
 

Çayırova Hastanesi 2023’te açılacak

Çayırova Hastanesi 2023’te açılacak

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’ın bir yılını değerlendirdiği basın toplantısına katıldı. Günay’dan önce kısa bir konuşma yapan Başkan Çiftçi, ilçenin kronikleşen sorunları devlet hastanesi, küçük sanayi sitesi ve kent meydanı sorunlarının çözüleceğini, devlet hastanesinin 2023 yılında açılacağını ifade etti. Hastane inşaatı ile ilgili “İnşaatı başlasın plaket vereceğiz” diyen siyasi parti ilçe başkanları olduğunu da hatırlatan Çiftçi, “Şimdi o plaketi bir an önce bekliyoruz” dedi. Küçük Sanayi sitesinin yer sürecinin devam ettiğini ve maliyeden 30 dönüm Çayırova Belediyesine kazandırdıklarını ifade ederek; “Proje çalışmalarına başladık. Yıl sonu ihalesi yapılacak. Kent meydanı projesi ile ilgili 2 milyona yakın kamulaştırma yaptık. Bu proje ilçeye kimlik kazandıracak. Küçük sanayi sitesinin yeri de bizim, inşaatını da biz yapacağız. Makyaj yapmayı sevmiyorum, Çayırova’nın geleceğine yönelik hizmetler yapıyoruz” dedi. HASTANE ELEKTRİK SORUNU TEPEÖREN’DEN ÇÖZÜLECEK Daha sonra gazetecilerin çeşitli konularda sorularını da cevaplandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın elektrik konusunda SEDAŞ’tan büyük sıkıntılar yaşadığını da ifade ederek; “Hastanenin elektrik işinin de şehir şebekesinden çözüleceği söylendi, biz de hemen atlayıp Ankara’ya gittik ve böyle olamayacağını söyledik. Bizim girişimlerimiz sonrası Tepeören’den hastanenin elektrik sorunun çözmek için yerin altından yeni bir orta ve yüksek gerilim hattı gelecek. Yaklaşık 17 milyonluk bir yatırım olacak.” Dedi. UÇAK PARKI KİRAYA VEREBİLİRİZ Bir süredir Şekerpınar’da atıl durumda bekleyen uçak parkla ilgili de açıklama yapan Çiftçi; “DSİ buranın uygun olmadığına dair rapor hazırladı ve uçağın dolgu alan üzerine koyulduğu için kaldırılmasını istedi. Biz ise yeni bir girişimde bulunarak yap-işlet-devret modeli ile burasını öğrencilere yönelik bir yer yapmak için kiralamak istiyoruz. Bu konuda girişimcilere açığız.” Dedi. Bir süre önce Atatürk posterinin belediye binasına ters asılması ile ilgili soruya da cevap veren Çiftçi; “Bizim Atatürk’e bakış açımızı herkes bilir. Atatürk olmasa ben inşaat mühendisi olamazdım. Bugün Ortadoğu ülkelerinin halini herkes çok iyi görüyor. Beş dakika dahi olmayan bir sürede kısa süreli bir hata olmuş ve daha sonra da hemen düzeltilmiştir” dedi.  
Çayırova Hastanesi 2023’te açılacak

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Servet Günay’ın bir yılını değerlendirdiği basın toplantısına katıldı. Günay’dan önce kısa bir konuşma yapan Başkan Çiftçi, ilçenin kronikleşen sorunları devlet hastanesi, küçük sanayi sitesi ve kent meydanı sorunlarının çözüleceğini, devlet hastanesinin 2023 yılında açılacağını ifade etti. Hastane inşaatı ile ilgili “İnşaatı başlasın plaket vereceğiz” diyen siyasi parti ilçe başkanları olduğunu da hatırlatan Çiftçi, “Şimdi o plaketi bir an önce bekliyoruz” dedi. Küçük Sanayi sitesinin yer sürecinin devam ettiğini ve maliyeden 30 dönüm Çayırova Belediyesine kazandırdıklarını ifade ederek; “Proje çalışmalarına başladık. Yıl sonu ihalesi yapılacak. Kent meydanı projesi ile ilgili 2 milyona yakın kamulaştırma yaptık. Bu proje ilçeye kimlik kazandıracak. Küçük sanayi sitesinin yeri de bizim, inşaatını da biz yapacağız. Makyaj yapmayı sevmiyorum, Çayırova’nın geleceğine yönelik hizmetler yapıyoruz” dedi.

HASTANE ELEKTRİK SORUNU TEPEÖREN’DEN ÇÖZÜLECEK

Daha sonra gazetecilerin çeşitli konularda sorularını da cevaplandıran Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’nın elektrik konusunda SEDAŞ’tan büyük sıkıntılar yaşadığını da ifade ederek; “Hastanenin elektrik işinin de şehir şebekesinden çözüleceği söylendi, biz de hemen atlayıp Ankara’ya gittik ve böyle olamayacağını söyledik. Bizim girişimlerimiz sonrası Tepeören’den hastanenin elektrik sorunun çözmek için yerin altından yeni bir orta ve yüksek gerilim hattı gelecek. Yaklaşık 17 milyonluk bir yatırım olacak.” Dedi.

UÇAK PARKI KİRAYA VEREBİLİRİZ

Bir süredir Şekerpınar’da atıl durumda bekleyen uçak parkla ilgili de açıklama yapan Çiftçi; “DSİ buranın uygun olmadığına dair rapor hazırladı ve uçağın dolgu alan üzerine koyulduğu için kaldırılmasını istedi. Biz ise yeni bir girişimde bulunarak yap-işlet-devret modeli ile burasını öğrencilere yönelik bir yer yapmak için kiralamak istiyoruz. Bu konuda girişimcilere açığız.” Dedi. Bir süre önce Atatürk posterinin belediye binasına ters asılması ile ilgili soruya da cevap veren Çiftçi; “Bizim Atatürk’e bakış açımızı herkes bilir. Atatürk olmasa ben inşaat mühendisi olamazdım. Bugün Ortadoğu ülkelerinin halini herkes çok iyi görüyor. Beş dakika dahi olmayan bir sürede kısa süreli bir hata olmuş ve daha sonra da hemen düzeltilmiştir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.