“Çayırova karanlığa gömüldü”

Çayırova 22.03.2021 - 11:45, Güncelleme: 22.03.2021 - 11:45
 

“Çayırova karanlığa gömüldü”

Hafta sonu Çayırova’da yaşanan elektrik kesintilerine tepkisiz kalamayan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Karşıda ışıkları yanan yerler İstanbul ama Çayırova karanlığa gömüldü” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, artık hafta sonları kronik hale gelen elektrik kesintileri ile alakalı sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayına geçti. Çayırova’nın karanlığa gömülmesi ve kış ayı olması ile birlikte elektriğe bağlı olan doğalgazın da yanmaması vatandaşların da tepkisine neden oldu. Soyluçiçek sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği canlı yayında şu ifadelere yer verdi; “Evet, sevgili Çayırovalılar; 2021’deyiz. Şu anda yaşanan manzara AK Parti hükümetinin boş işlerle uğraştığının kanıtıdır. Belediye Başkanımız sözde Ankara’ya gitti, Elektrik İdaresi Genel Müdürü ile görüştü. Herhâlde ‘Elektriği daha çok kesin’ dedi.  ÇAYIROVA KARANLIĞA GÖMÜLDÜ Şuraya bakın bu evlerin birçoğu doğalgaz ile ısınıyor ve elektrik yok. Bu nasıl dünya ya. Bu nasıl bir il? 2021 yılından bahsediyoruz ve burası İstanbul sınırı. Karşıda ışıkları yanan yerler İstanbul ama Çayırova karanlığa gömüldü. İnsanların evlerinde hastaları var, çocukları var. Bu insanlar ne yapacak? Doğalgaz yanmıyor ve hava çok soğuk. Burası Akse Mahallesi ve Çayırova’nın tamamı ayaklarımızın altında ve karanlık. 2021 yılı ve kesintiler devam ediyor.”
Hafta sonu Çayırova’da yaşanan elektrik kesintilerine tepkisiz kalamayan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, “Karşıda ışıkları yanan yerler İstanbul ama Çayırova karanlığa gömüldü” dedi.

CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, artık hafta sonları kronik hale gelen elektrik kesintileri ile alakalı sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayına geçti. Çayırova’nın karanlığa gömülmesi ve kış ayı olması ile birlikte elektriğe bağlı olan doğalgazın da yanmaması vatandaşların da tepkisine neden oldu. Soyluçiçek sosyal medya hesabından gerçekleştirdiği canlı yayında şu ifadelere yer verdi; “Evet, sevgili Çayırovalılar; 2021’deyiz. Şu anda yaşanan manzara AK Parti hükümetinin boş işlerle uğraştığının kanıtıdır. Belediye Başkanımız sözde Ankara’ya gitti, Elektrik İdaresi Genel Müdürü ile görüştü. Herhâlde ‘Elektriği daha çok kesin’ dedi. 
ÇAYIROVA KARANLIĞA GÖMÜLDÜ
Şuraya bakın bu evlerin birçoğu doğalgaz ile ısınıyor ve elektrik yok. Bu nasıl dünya ya. Bu nasıl bir il? 2021 yılından bahsediyoruz ve burası İstanbul sınırı. Karşıda ışıkları yanan yerler İstanbul ama Çayırova karanlığa gömüldü. İnsanların evlerinde hastaları var, çocukları var. Bu insanlar ne yapacak? Doğalgaz yanmıyor ve hava çok soğuk. Burası Akse Mahallesi ve Çayırova’nın tamamı ayaklarımızın altında ve karanlık. 2021 yılı ve kesintiler devam ediyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.