Çayırova Kent Meydanı ihalesini kazanan belli oldu

Çayırova 29.09.2021 - 15:07, Güncelleme: 29.09.2021 - 15:07
 

Çayırova Kent Meydanı ihalesini kazanan belli oldu

Çayırova Kent Meydanı ihalesini kazanan belli oldu

140 bin nüfuslu Çayırova’nın büyük projelerinden biri olan Çayırova Kent Meydanının ihalesi tamamlandı. 50 milyonluk dev ihaleyi Gökyol İnşaat firması aldı. Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin çok önem verdiği, yakından takip ettiği projelerden biri olan Çayırova Kent Meydanı’nı ihalesinde kazanan Gökyol İnşaat firması oldu. Temmuz ayında ihale sürecine start verilen projenin ihalesi, 31 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilmişti. Çayırova Belediyesi tarafından Çayırova Kent Meydanı ve Camii Yapım İşi adıyla çıkılan açık ihale için 4 firma doküman satın aldı, sadece 1 firma teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 51 milyon 855 bin lira olan ihale, 49 milyon 460 bin liralık teklifi ile İstanbul Sarıyer firması olan Gökyol İnşaat ve Sanayi AŞ’de kaldı. Gökyol İnşaat ile geçen hafta sözleşme imzalandı. 15 AYDA Yapım süresi 450 gün (Yaklaşık 15 ay) olarak açıklanan proje kapsamında kent meydanı, cami yapımı, kafe yapımı ve peyzaj düzenlemesi işlerinin yapımı gerçekleştirilecek. Gökyol İnşaat, 7 Mart 2021 tarihinde yapılan Çayırova Devlet Hastanesi ihalesine de katılmış, 27 teklif arasında en iyi 7. teklifi vermişti.
Çayırova Kent Meydanı ihalesini kazanan belli oldu

140 bin nüfuslu Çayırova’nın büyük projelerinden biri olan Çayırova Kent Meydanının ihalesi tamamlandı. 50 milyonluk dev ihaleyi Gökyol İnşaat firması aldı.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin çok önem verdiği, yakından takip ettiği projelerden biri olan Çayırova Kent Meydanı’nı ihalesinde kazanan Gökyol İnşaat firması oldu. Temmuz ayında ihale sürecine start verilen projenin ihalesi, 31 Ağustos 2021 tarihinde gerçekleştirilmişti. Çayırova Belediyesi tarafından Çayırova Kent Meydanı ve Camii Yapım İşi adıyla çıkılan açık ihale için 4 firma doküman satın aldı, sadece 1 firma teklif verdi. Yaklaşık maliyeti 51 milyon 855 bin lira olan ihale, 49 milyon 460 bin liralık teklifi ile İstanbul Sarıyer firması olan Gökyol İnşaat ve Sanayi AŞ’de kaldı. Gökyol İnşaat ile geçen hafta sözleşme imzalandı.

15 AYDA

Yapım süresi 450 gün (Yaklaşık 15 ay) olarak açıklanan proje kapsamında kent meydanı, cami yapımı, kafe yapımı ve peyzaj düzenlemesi işlerinin yapımı gerçekleştirilecek. Gökyol İnşaat, 7 Mart 2021 tarihinde yapılan Çayırova Devlet Hastanesi ihalesine de katılmış, 27 teklif arasında en iyi 7. teklifi vermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.