ÇAYIROVA SOKAK BASKETBOLU, ALİYA İZZETBEGOVİÇ PATKINDA YAPILACAK

Spor 17.08.2022 - 19:12, Güncelleme: 17.08.2022 - 19:12
 

ÇAYIROVA SOKAK BASKETBOLU, ALİYA İZZETBEGOVİÇ PATKINDA YAPILACAK

ÇAYIROVA SOKAK BASKETBOLU, ALİYA İZZETBEGOVİÇ PATKINDA YAPILACAK

Çayırova Belediyesince 10-11 Eylül tarihleri arası Aliya İzzetbegoviç parkında yapılacak Çayırova Sokak Basketbolu Turnuvası başvuruları açıldı. MÜCADELE VE TUTKU ZİRVEYE ÇIKMIŞTI Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin kararıyla geçen sene düzenlenen organizasyonda unutulmaz anlar yaşanmış, mücadele ve tutku zirveye çıkmıştı. Etkinlikte ekiplerin soluksuz olarak izlendiği kıyasıya geçen mücadeleler ile birlikte müzik ve farklı etkinliklerle sporseverler neşeli bir organizasyona şahit olmuştu. 10 GÜNÜN SENELERE BEDEL EMEĞİ GURUR KAYNAĞI OLDU Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, basketbola gösterilen yoğun ilgi sebebiyle 10 gün içinde Çayırova Belediyesi Basketbol takımını kurdu. 10 günde oluşan ekip, başarılı bir yıl geçirerek, önce yerel ligden 3. Lige, ardından da 3. Ligden 2. Lige çıktı. Çayırova Belediyesi Basketbol takımının kuruluş kadrosunda, sokak basketbol turnuvasında göz dolduran oyuncular da bulundu.
ÇAYIROVA SOKAK BASKETBOLU, ALİYA İZZETBEGOVİÇ PATKINDA YAPILACAK

Çayırova Belediyesince 10-11 Eylül tarihleri arası Aliya İzzetbegoviç parkında yapılacak Çayırova Sokak Basketbolu Turnuvası başvuruları açıldı.

MÜCADELE VE TUTKU ZİRVEYE ÇIKMIŞTI

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin kararıyla geçen sene düzenlenen organizasyonda unutulmaz anlar yaşanmış, mücadele ve tutku zirveye çıkmıştı. Etkinlikte ekiplerin soluksuz olarak izlendiği kıyasıya geçen mücadeleler ile birlikte müzik ve farklı etkinliklerle sporseverler neşeli bir organizasyona şahit olmuştu.

10 GÜNÜN SENELERE BEDEL EMEĞİ GURUR KAYNAĞI OLDU

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, basketbola gösterilen yoğun ilgi sebebiyle 10 gün içinde Çayırova Belediyesi Basketbol takımını kurdu. 10 günde oluşan ekip, başarılı bir yıl geçirerek, önce yerel ligden 3. Lige, ardından da 3. Ligden 2. Lige çıktı. Çayırova Belediyesi Basketbol takımının kuruluş kadrosunda, sokak basketbol turnuvasında göz dolduran oyuncular da bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.