Çayırova sporda markalaşıyor

Spor 14.09.2021 - 11:22, Güncelleme: 14.09.2021 - 11:22
 

Çayırova sporda markalaşıyor

Çayırova Belediyesi tarafından eğitime yüzde yüz destek kampanyası çerçevesinde yapılacak 24 derslikli Spor Lisesinin protokolü imzalandı. Kocaeli Valisi Yavuz, projenin kendilerini heyecanlandırdığı söylerken, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’yı sporda marka haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Çayırova’yı spor kenti yapmaya kararlı olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin söz verdiği Spor Lisesinin protokolü Kocaeli Valiliği’nde imzalandı. Spora ve sporcuya her zaman destek veren, ilçeyi spor şehri yapmak için çalışmalarını sürdüren, sporun tüm branşlarını yaygınlaştırılarak ilçenin adını bu alanda başarılarla duyurmak isteyen Başkan Bünyamin Çiftçi, Çayırova’ya büyük bir eser daha kazandırıyor. VALİLİKTE PROTOKOL İMZALANDI Eğitime yüzde yüz destek kampanyası çerçevesinde Çayırova Belediyesi tarafından yapılacak Spor Lisesi için Kocaeli Valiliği’nde protokol imza töreni düzenlendi. Törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç katıldı.  HEYECANLANDIRIYOR Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Özellikle o bölgede bir spor lisesinin yapılacak olması bizi heyecanlandırıyor. Sizin buna öncülük etmeniz, gayret etmeniz ve birde bunu hibe olarak yapma arzunuz bizde gerçekten büyük bir memnuniyet uyandırdı. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. İlimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah buradan geleceğimize ışık tutacak güzel sporcular yetişsin. ”dedi. ÇAYIROVAYI SPOR ŞEHRİ YAPACAĞIZ Çayırova’yı spor kendi yapma hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bu doğrultuda proje ve çalışmaların devam ettiğini belirterek, Belediyenin imkânları ile hayalindeki Spor Lisesi’ni Çayırova’ya kazandırmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Çocukların ve gençlerin geleceği için hız kesmeden yatırımların süreceğini ifade eden Çiftçi,” Çayırovamızı spor şehri yapmaya kararlıyız. Sporu tüm branşları ile sevdirmek, sportif başarılar elde etmek ve ilçemizin adını bu alanda marka yapmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı. 24 DERSLİK, 500 KİŞİLİK SPOR SALONU İmzalanan protokolü göre 11 bin 898 metrekare arazi üzerine yapılacak Çayırova Spor Lisesi 24 derslikten oluşacak.150 kişilik kız, 150 kişilik erkek pansiyon binası ve 500 kişilik spor salonunun yer alacağı proje tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilecek.  
Çayırova Belediyesi tarafından eğitime yüzde yüz destek kampanyası çerçevesinde yapılacak 24 derslikli Spor Lisesinin protokolü imzalandı. Kocaeli Valisi Yavuz, projenin kendilerini heyecanlandırdığı söylerken, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, Çayırova’yı sporda marka haline getirmek için çalıştıklarını ifade etti.

Çayırova’yı spor kenti yapmaya kararlı olan Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin söz verdiği Spor Lisesinin protokolü Kocaeli Valiliği’nde imzalandı. Spora ve sporcuya her zaman destek veren, ilçeyi spor şehri yapmak için çalışmalarını sürdüren, sporun tüm branşlarını yaygınlaştırılarak ilçenin adını bu alanda başarılarla duyurmak isteyen Başkan Bünyamin Çiftçi, Çayırova’ya büyük bir eser daha kazandırıyor.

VALİLİKTE PROTOKOL İMZALANDI

Eğitime yüzde yüz destek kampanyası çerçevesinde Çayırova Belediyesi tarafından yapılacak Spor Lisesi için Kocaeli Valiliği’nde protokol imza töreni düzenlendi. Törene Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmenşen ve Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç katıldı. 

HEYECANLANDIRIYOR

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, “Özellikle o bölgede bir spor lisesinin yapılacak olması bizi heyecanlandırıyor. Sizin buna öncülük etmeniz, gayret etmeniz ve birde bunu hibe olarak yapma arzunuz bizde gerçekten büyük bir memnuniyet uyandırdı. Sizleri canı gönülden tebrik ediyorum. İlimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah buradan geleceğimize ışık tutacak güzel sporcular yetişsin. ”dedi.

ÇAYIROVAYI SPOR ŞEHRİ YAPACAĞIZ

Çayırova’yı spor kendi yapma hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, bu doğrultuda proje ve çalışmaların devam ettiğini belirterek, Belediyenin imkânları ile hayalindeki Spor Lisesi’ni Çayırova’ya kazandırmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Çocukların ve gençlerin geleceği için hız kesmeden yatırımların süreceğini ifade eden Çiftçi,” Çayırovamızı spor şehri yapmaya kararlıyız. Sporu tüm branşları ile sevdirmek, sportif başarılar elde etmek ve ilçemizin adını bu alanda marka yapmak için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

24 DERSLİK, 500 KİŞİLİK SPOR SALONU

İmzalanan protokolü göre 11 bin 898 metrekare arazi üzerine yapılacak Çayırova Spor Lisesi 24 derslikten oluşacak.150 kişilik kız, 150 kişilik erkek pansiyon binası ve 500 kişilik spor salonunun yer alacağı proje tamamlandıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’na devredilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.