Çayırova’da 3 bin kişiye iş bulundu

Çayırova 11.08.2021 - 12:41, Güncelleme: 11.08.2021 - 12:41
 

Çayırova’da 3 bin kişiye iş bulundu

Çayırova Belediyesi Mavi Masa İŞ-KUR Hizmet noktası, 2 buçuk yılda 3 bin kişiyi ilçedeki çeşitli sanayi kuruluşlarında işe yerleştirdi.

Çayırova Belediyesi Mavi Masa İŞ-KUR Hizmet noktası, ilçede yaşayan işsiz vatandaşlara özel sektörde istihdam sağlamaya devam ediyor. Çayırova halkının huzur ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin göreve başladığında daha aktif hale getirdiği mavi masa hizmet noktası İŞ-KUR ile ortak hizmet yürütüyor. Belediyenin giriş katında âdeta istihdam ofisi gibi çalışan mavi masa, iş arayan vatandaşlar ile işverenler arasında köprü vazifesi görüyor. Her gün onlarca kişinin başvuruda bulunduğu birim, yüzlerce işsiz vatandaşın işe girmesine aracılık etti. EN DOĞRU İŞE YÖNLENDİRİYOR Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçedeki sanayi kuruluşlarına yaptığı ziyaret ve istihdam için işbirliği görüşmeleri sonrası daha da hareketlenen mavi masa, açık pozisyon, vasıf ve mesleklerine göre vatandaşları en doğu işe yönlendiriyor. Vasıflı, vasıfsız, lisans, engelli, emekli, sabıkalı, ev hanımlarının evde iş talebi ve TYP başvurularının yanında işsizlik ödeneği, öğrencilerin staj başvurularını da alan mavi masa, 2 buçuk yılda 3 binden fazla vatandaşın işe girmesini sağladı.
Çayırova Belediyesi Mavi Masa İŞ-KUR Hizmet noktası, 2 buçuk yılda 3 bin kişiyi ilçedeki çeşitli sanayi kuruluşlarında işe yerleştirdi.

Çayırova Belediyesi Mavi Masa İŞ-KUR Hizmet noktası, ilçede yaşayan işsiz vatandaşlara özel sektörde istihdam sağlamaya devam ediyor. Çayırova halkının huzur ve mutluluğu için gece gündüz demeden çalışan Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin göreve başladığında daha aktif hale getirdiği mavi masa hizmet noktası İŞ-KUR ile ortak hizmet yürütüyor. Belediyenin giriş katında âdeta istihdam ofisi gibi çalışan mavi masa, iş arayan vatandaşlar ile işverenler arasında köprü vazifesi görüyor. Her gün onlarca kişinin başvuruda bulunduğu birim, yüzlerce işsiz vatandaşın işe girmesine aracılık etti.

EN DOĞRU İŞE YÖNLENDİRİYOR

Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin ilçedeki sanayi kuruluşlarına yaptığı ziyaret ve istihdam için işbirliği görüşmeleri sonrası daha da hareketlenen mavi masa, açık pozisyon, vasıf ve mesleklerine göre vatandaşları en doğu işe yönlendiriyor. Vasıflı, vasıfsız, lisans, engelli, emekli, sabıkalı, ev hanımlarının evde iş talebi ve TYP başvurularının yanında işsizlik ödeneği, öğrencilerin staj başvurularını da alan mavi masa, 2 buçuk yılda 3 binden fazla vatandaşın işe girmesini sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.